Aranan 58 kişi kaçamadı

Aranan 58 kişi kaçamadı

Denizli’de gerçekleştirilen operasyonlar sonucu araması bulunan 58 kişi tutuklandı. Ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 83 farklı adres kontrol edildi.

Geçen hafta gerçekleştirilen denetimlerde ev, iş yeri ve apartlarda 158 farklı adres kontrol edildi. Haftalık gerçekleşen denetimlerde 18 bin 804 kişinin GBT’si sorgulandı. Denetimlerde kumarhaneye çevrilen kahvehanede 4 kişiye toplamda 16 bin 220 TL idari para cezası kesildi.

58 şüpheli tutuklandı

Ayrıca, il genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 58 şüpheli çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet çalıntı otomobil, 1 adet çalıntı motosiklet, evden hırsızlık olayı sonrası yakalanan şüpheli üzenden 350 Euro ve 2 bin 890 TL para, dolandırıcılık olayında kullanılan sahte altınlar, kumar oyununda kullanılan oyun malzemeleri ele geçirildi.

1774 sayılı kimlik bildirme kanunu çerçevesince geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 6 ayrı adreste bulunan toplam 78 apart dairesi kontrol edildi, ayrıca 3 araç kiralama şirketi kontrol edilerek her an gibi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.