Aydoğdu “Şenlik havasında turnuva oldu”

Aydoğdu “Şenlik havasında turnuva oldu”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Denizlispor koordinesi ile düzenlenen, Eylül 2022 ayında başlayan Denizli’nin Çocukları Futbol Turnuvası Atatürk Stadı’nda yapılan final etabı ile sona…

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Denizlispor koordinesi ile düzenlenen, Eylül 2022 ayında başlayan Denizli’nin Çocukları Futbol Turnuvası Atatürk Stadı’nda yapılan final etabı ile sona erdi.

Etkinliğe katılan kulüpler arasında bulunan Kaptanspor 2014 yaş grubunda etkinliği 3’üncü olarak tamamladı. Faaliyeti değerlendiren sarı kırmızılı kulüp yöneticisi İsmail Aydoğdu turnuvanın şenlik havasında geçtiğine dikkat çekerek “Bu turnuva önemliydi. Kaptanspor olarak bizler de katılım sağladık. Çok verimli bir etkinlik olduğunu düşünüyorum. Bu yaşta futbolcular ne kadar çok maç yaparsa o kadar iyi olur.

 

Burada maç atmosferinin yaşıyorlar. Belirli sayıda taraftarın karşısına çıkarak o heyecanı hissettiler. Bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Çocukların bu turnuvaya katılımları gittikleri yolda kendilerine ışık tutacaktır. Onlar için iyi bir deneyim oldu.  Bu etkinliğin birde Denizli Atatürk Stadı’nda yapılması çok daha değerli ve önemli bence.  Bunların sık sık yapılması gerekir.