BAŞKAN DOĞAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DOĞAN MUHTARLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda muhtarlar ile bir araya geldi.

Bereketler Toplantı ve Sergi Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe, Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Osman Yüreci, muhtarlar ve aileleri katıldı. Düzenlenen etkinliğin ardından muhtarlara hediyeler verildi.

“MUHTARLAR VATANDAŞLARLA ARAMIZDAKİ KÖPRÜ”

Merkezefendi’nin birçok mahallesinde yapılan projelerden bahseden Başkan Doğan, “Merkezefendimizdeki tüm mahallelerimizi daha güzel hale getirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. İlçemize düğün salonu, pazar yerleri, kreşler ve spor tesisleri gibi alanları kazandırmaya devam ediyoruz. Asfalt, kaldırım ve yol çalışmalarımız devam ediyor. Muhtarlarımızın her biri bizim için çok önemli, bazen bizim duymadığımız duyuyor görmediğimizi görebiliyorlar. Vatandaşlarımızla aramızda köprü vazifesi göre, ilçemizi geliştirmek ve güzelleştirmek için durmaksızın çalışan tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü şimdiden kutluyorum” diye konuştu.