BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİYLE BAĞINI KOPARMIYOR

BAŞKAN ERDOĞAN, ÜYELERİYLE BAĞINI KOPARMIYOR

Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Uğur Erdoğan, odanın 3'üncü Meslek Komitesi’nin üyeleriyle, yapı ve inşaat sektöründeki üyelerini, iş yerlerinde ziyaret etti.

Üyelerinin sektörleri, odalarının hizmetleri, projeleri ve faaliyetleri hakkındaki görüşlerini dinledi. Ayrıca, çalışmalarındaki son durum hakkında da bilgilendirdi. Başkan Erdoğan, üye ziyaretleriyle ilgili olarak “Bizim hizmet anlayışımızı şekillendiren Denizli Ticaret Odamızın üyelerinin beklenti ve istekleridir. Üyelerimizin görüşleri, o nedenle çok değerlidir. Ziyaretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

DTO Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, Süreyya İnşaat'ın sahibi Süreyya Kaya ile Kaya Ailesi'ni iş yerlerinde ziyaret etti. Denizli Ticaret Odası’ndaki faaliyetlerini, projelerini ve hizmetlerini anlattı; sektörleriyle ilgili düşüncelerini paylaştı. DTO 3'üncü Meslek Komitesi’nin üyeleriyle ziyaret ettiği Kaya Ailesi’ne, ilgileri ve nezaketlerinden dolayı da teşekkür etti. Öte yandan “Üyelerimizle, sektörlerini ve işlerini istişare etmeye devam ediyoruz; iş yerlerinde ziyaret edip dinliyoruz” diyerek ziyaretinin sebebini de dile getiren Başkan Erdoğan, daha sonra oda üyelerinden AK İnşaat'ın sahibi Ekrem Gündüz'ü de ofisinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Sektörleri, odaları ve faaliyetleriyle ilgili önerilerini dinledi. Başkan Erdoğan, DTO üyesi Gündüz’ün iş yerinden “Candan ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ederim” diyerek ayrıldı. 

Erdoğan, Denizli Ticaret Odası üyelerinden Yapı Kaya İnşaat'ın sahipleri Mehmet Emin Kaya ve Bilal Kaya kardeşleri de iş yerlerinde ziyaret etti; işlerini, sektörleri ile odalarının hizmetlerini istişare etti. Çalışmaları hakkındaki düşüncelerini dinledi. 

BAŞKAN ERDOĞAN: BİRBİRİNİ TAMAMLAYICI AİLE ŞİRKETLERİNİN YOLU AÇIK

Başkan Erdoğan, aynı sektörde yer alan Denizli Ticaret Odası üyelerinden Altınmakas Mimarlık & İnşaat'ın sahibi Nihat Altınmakas ile iş yerleri ortak olan Mimar oğlu Vedat Altınmakas'ı da ziyaret ederek sektörleri ile ilgili istişarede bulundu. Odalarındaki faaliyetleri, projeleri ile hizmet anlayışını anlattı. Başkan Erdoğan, diploma sahibi, iyi yetişmiş pırıl pırıl gençlerin büyüklerinin peşinden giderek yılların birikimini değerlendirip işlerini büyütmek için verdiği mücadeleyi takdirle karşıladığını ifade etti; “Birbirini tamamlayıcı aile şirketlerinin yolunun açık olduğuna inanıyorum. Bereketli günler, başarılar diliyorum” dedi. Altınmakas Mimarlık & İnşaat'ın sahibi Nihat Altınmakas ile Mimar Vedat Altınmakas da Başkan Erdoğan ile meslek komitelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

BAŞKAN ERDOĞAN: GENÇ GİRİŞİMCİLERİ TAKDİR EDİYORUM

Denizli Ticaret Odası üyesi Ateş İnşaat'ın sahibi Mahmut Ateş'i de ofisinde ziyaret den Başkan Erdoğan ile beraberindekiler, hayırlı işler diledi. Sektörleri ile işlerindeki güncel gelişmeleri istişare etti. DTO’daki faaliyetleri, hizmetleri ve projeleriyle ilgili düşünceleri ile önerilerini dinledi. Genç girişimci Ateş, kendilerinden her zaman desteğini eksik etmediğini söylediği Başkan Erdoğan’a, ziyaretinden ve ilgisinden dolayı teşekkür etti. 

ÜYELERİNİN, ODALARININ ÇALIŞMALARI HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ DİNLEDİ

Başkan Erdoğan’ın son durağı üyelerinden Çözüm Yapı'nın sahipleri Mehmet Çoban ile Ali Çoban kardeşlerin iş yerleri oldu. Çoban kardeşleri ziyaret ederek sektörleri ile ilgili istişarede bulundu. 

Başkan Erdoğan, ziyaretleriyle ilgili olarak “Üyelerimizin odamız, projelerimiz ve hizmetlerimizle ilgili değerlendirmeleri ile önerilerini aldık. Samimiyetleri ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim. Bizim hizmet anlayışımızı şekillendiren Denizli Ticaret Odamızın üyelerinin beklenti ve istekleridir. Üyelerimizin görüşleri, o nedenle çok değerlidir. Ziyaretlerimizi kesintisiz sürdüreceğiz” dedi.

Başkan Erdoğan’a ziyaretlerinde DTO Meclis Üyeleri Erol Kaya, Mutlu Başaran, Mehmet Oğuzhan Şahan, Mehmet Taştan ile DTO 3'üncü Meslek Komitesi Üyesi Tayyip Yolcu eşlik etti.