BAŞKAN HORZUM, 10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN HORZUM, 10 NİSAN TÜRK POLİS TEŞKİLATININ 178. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, 10 Nisan Türk Polis Teşkilatı’nın 178. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Horzum mesajında, “Başta ilimizde görev yapan polislerimiz olmak üzere üstün hizmet anlayışı ve özveriyle ülkemizin dört bir yanında görev yapan Polis Teşkilâtımızın değerli çalışanlarının Polis Haftasını kutluyorum” dedi.

Halkın huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan güvenlik güçlerinin çok onurlu bir görev icra ettiklerini belirten Başkan Horzum, “Halkın güvenini, kamu düzenini koruyarak ve asayişi sağlayarak kazanan polis Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana hizmet kalitesini sürekli arttırmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğinin teminatı olarak gördüğü Türk Polisine minnettarız. Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmuştur. Bu duygu ve düşünceler ile Emniyet Teşkilatımızın polis haftasını kutluyor, şehit polislerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum” şeklinde konuştu.