BAŞKAN ŞEVİK GENÇ KIZLARIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

BAŞKAN ŞEVİK GENÇ KIZLARIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

BAŞKAN ŞEVİK GENÇ KIZLARIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR

Göreve geldikleri ilk günden bu yana sosyal yardımlaşmada öncü bir ilçe olduklarını belirten Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdi de evlenecek gençlere ücretsiz gelinlik temin ettiklerini ifade etti.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  düğün sezonunun açılmasıyla birlikte Sosyal Market aracılığı ile evlenecek gençlere ücretsiz gelinlik temin ettiklerini belirtti. Buldanlı hayırsever işadamı tarafından bağışlanan gelinlik, bindallı ve nişan elbiselerinden, başvuruda bulunan gelin adaylarının bu gelinliklerin içinden beğendiklerini alabileceklerini ifade eden Başkan Şevik “Hayırsever hemşehrimiz tarafından bağışlanan gelinliklerimizi ihtiyaç sahibi genç kızlarımızın beğenisine sunuyoruz” dedi.

Buldan Belediyesinin sosyal projelerinin arasında önemli bir yere sahip olan ‘Sosyal Market’ aracılığıyla şimdiye kadar çok sayıda aileye hizmet verildiğini açıklayan Başkan Şevik, “Belediye olarak tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere belirli aralıklarla planlanan şekilde yardımlarda bulunduk ve bulunmaya devam ediyoruz. Son olarak ‘Sosyal Market’imiz aracılığıyla genç kızlarımızın hayallerini gerçekleştirme adına önemli bir adım atarak ‘ücretsiz gelinlik’ vermeye başladık. Yaptığı bağışlarla genç kızarın hayalini gerçekleştiren, işadamımıza da teşekkür ediyorum. Sosyal marketimize yapılan tüm bağışlar, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır” diye konuştu.