Başkan Şevik oğlunu evlendirdi

Başkan Şevik oğlunu evlendirdi

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in oğlunun düğünü, Denizli siyasetinin önemli isimlerini bir araya getirdi.

 Colossae Termal Otel’de düzenlenen düğün töreninde Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, MHP İl Başkanı Av.Yusuf Garip ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda isim nikah şahitliği yaptı.

Cumhur İttifakı MHP’li Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in oğlu Niyazi Necip Şevik ile Tuğba Barutçu, Colossae Termal Otel’de düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi.  Düğünde, Denizli siyasetinin önemli isimleri bir araya geldi.

ÇOK SAYIDA SİYASİ İSİM KATILDI

Çiftin nikâh şahitliğini Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci, MHP İl Başkanı Av.Yusuf Garip, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ile damat ve gelinin arkadaşları yaptı.  Düğüne ayrıca Buldan Kaymakamı Murat Sarı, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik,  ilçe kamu kurum ve kuruluş amirleri, muhtarlar, Cumhur İttifakı’nın il ve ilçe temsilcileri, belediye meclis üyeleri ile genç çiftin akrabaları, dostları katıldı.

GELİNLE DAMAT SALONA MEHTER TAKIMI EŞLİĞİNDE GİRDİ

Damat Niyazi Necip Şevik ile gelin Tuğba Barutçu’nun mehter takımı eşliğinde düğün salonuna girmesi renkli görüntülere sahne oldu. Mehter takımının kısa konserinin ardından nikah merasimine geçildi. Genç çiftin nikah şahitliğini yapan Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi ve önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.  “Yuvanın sahibi kadındır, evin annesidir” diyen Zeybekci, evlilik cüzdanını da gelin Tuğba’ya verdi.

Eşi Bahija Şevik ile birlikte davetlilerle tek tek ilgilenen Başkan Şevik, “Gelinim ve oğluma bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize şahsım ve ailemiz adına da çok teşekkür ediyorum” dedi.