Başkan Şevik, “Vatandaşımızın acısını da mutluluğunu da paylaşıyoruz” 

Başkan Şevik, “Vatandaşımızın acısını da mutluluğunu da paylaşıyoruz” 

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmet üretmeye devam ettiklerini vurgulayarak,

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, sosyal belediyecilik anlayışı ile insan odaklı hizmet üretmeye devam ettiklerini vurgulayarak, yeniledikleri dört adet çadırın yakınını kaybeden vatandaşların ücretsiz yararlanabileceği gibi talep edilmesi halinde asker uğurlama, mevlit, nişan gibi merasimlerinde de faydalanabileceğini söyledi.  

Vatandaşların mutlu ve güzel günlerinde olduğu gibi acılı günlerinde de yanlarında olmaya çalıştıklarını söyleyen Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, pandemi tedbirleri nedeniyle bir süre faaliyetlerine ara verilen taziye çadırları uygulamasını yeniden başlattıklarını açıkladı. Eskiyen ve yıpranan taziye çadırlarının yenilendiğini söyleyen başkan Şevik, yeni ve daha kullanışlı dört adet taziye çadırlarının, cenaze sahiplerinin talepleri doğrultusunda vefat eden vatandaşların evlerine yakın bir noktaya yeniden kurulacağını açıkladı. Başkan Şevik ayrıca, vatandaşların talep etmesi halinde asker uğurlama, mevlit, nişan, sünnet gibi merasimlerinde de kullanılmak üzere çadır desteği verilebileceklerini söyledi. 

 Başkan Şevik, çadır verilebileceğini söyleyen kullanabileceğini vurgulayan Başkan Şevik,  Belediye olarak ailelerin üzüntülü günlerinde sıkıntılarını bir nebze de olsa aşabilmelerini amaçladıklarını vurguladı.