Başkan Şevik’ten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Başkan Şevik’ten, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayınladığı mesajında,

 ''Toplumun her kesiminde ve üstlendikleri her görevde takdire şayan bir şekilde sorumluluklarını yerine getiren kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum” dedi.

Başkan Şevik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, Kadınlarına yönelik işlenen cinayet ve şiddeti kınayarak, kadınların sosyal ve ekonomik hayatın içinde eşit, onurlu ve saygın bir yeri olması gerektiğini, bunun artmasında da herkese büyük görevler düştüğünü belirtti.   

Başkan Şevik açıklamasında, “Atatürk’ün söylediği gibi "Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin evlatlar sayesinde olmuştur. Dünya üzerinde gördüğümüz her şey, kadının eseridir”  sözünü hatırlatarak, “ Kadın annedir, kadın vatandır, kadın ülkedir, kadın gelecektir, kadın gelecek nesillerin teminatıdır.  Kahraman ve fedakar Türk kadınının hak ettiği yerlerde olması, layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde, ilçemizin çalışkan, elleri nasırlı kadınlarımız başta olmak üzere, ülkemizin tüm hanımefendilerine en iyi dileklerimi sunuyorum. Aziz şehitlerimizin muhterem annelerine en derin hürmetlerimi bildiriyor, şiddet ve cinayete kurban giden tüm kızlarımızı, kadınlarımızı rahmetle anıyorum" dedi.