BBP İl Başkanı Karateke, istifa etti

BBP İl Başkanı Karateke, istifa etti

BBP İl Başkanı İsmail Karateke, parti binasında düzenlenen istişare toplantısının ardından 14 Mayıs 2023 Genel seçiminde partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti

Denizli’de milletvekili aday adaylığıyla ilgili istifalar devam ediyor. Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı İsmail Karateke’de geçtiğimiz akşam parti binasında parti kurucuları, eski yeni genel merkez yöneticileri, eski il ve ilçe teşkilat başkanları ve mevcut il ilçe başkan ve yöneticilerinin katılımıyla genişletilmiş istişare toplantısına katıldı. 14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine hazırlık ve adaylık süreçleri, sandık temsilcileri, müşahitler, koordinasyon görevlilerinin belirlenmesi konularının konuşulduğu istişare toplantısının ardından İl Başkanı Karateke, 14 Mayıs 2023 Genel seçiminde partisinden milletvekili aday adayı olmak için istifa etti.

 

 

BBP İl Başkanlığı görevini iş insanı Ömer Göcen yürütecek. Üç yıl boyunca il başkanlığı görevini yürüttüğü partisi çatısı altında çok başarılı çalışmalara imza attıklarını, yönetim kurulu üyelerinin il ve ilçe teşkilatlarının gayretleriyle parti üye sayısını büyük oranda attırmayı başardıklarını anlatan Karateke, “14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimler öncesi milletvekili aday adayı olabilmek için görevimden istifa ediyorum. Kongreye kadar il başkanlığı görevini Ömer Göcen arkadaşımız üstlenecek. Bu güne kadar 16 arkadaşımız milletvekili aday adaylığı için partiye müracaat etti. Partimize gösterilen büyük ilgiden çok memnunuz. Herkese başarılar diliyorum. Partimiz, ilimiz ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğim.” Dedi.