Bekilli Kaymakamı Dilara ŞENOĞLU'nun ''2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı '' Mesajı

Bekilli Kaymakamı Dilara ŞENOĞLU'nun ''2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı '' Mesajı

Değerli Öğretmenlerimiz, Sevgili Öğrencilerimiz ve Kıymetli Velilerimiz,

 
 
Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşacağı yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını yaşıyoruz.
Yüz yüze eğitimin başlamasını sizler gibi biz de çok özledik. Evlatlarımızın birlikte İstiklal Marşı okuyup, okul bahçelerinde koşmalarını, cıvıltılarını, neşelerini, okul koridorlarını doldurmalarını kısacası normal hayatı bizler de çok özledik.
Koronavirüsle mücadelede okullarımızda öğrencilerimizin sağlığını koruyacak şekilde tüm tedbirler alınmıştır. Siz değerli velilerimizden ricamız bu süreçte daima Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüzle, okul idarelerimizle, öğretmenlerimizle diyalog ve iş birliği içerisinde olmanızdır. Özellikle devletimizin aldığı koronavirüs tedbirlerine tam olarak uyma hususunda öncelikle velilerimizin yavrularına örnek olarak yardımcı olmalarını en büyük beklentimizdir.
Değerli Öğretmenlerimiz,
Bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle, merhametle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Pandemi sürecinde başladığımız uzaktan eğitim döneminde sarf ettiğiniz gayret hem öğrencilerimizin akademik gelişimlerinin kesintiye uğramaması hem de psikolojik olarak güçlü kalabilmeleri noktasında ciddi bir rol üstlenmiştir.
Özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim yılında da aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur. Yüz yüze eğitim uygulamalarının salgınla mücadele kapsamında sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için öğrencilerimize rehberlik etmenizi ve rol model olmanızı bekliyoruz.
Sevgili Öğrencilerimiz,
Sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin temel direklerisiniz. Eminim ki sizler, sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız. En büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın bilgi ve en büyük düşmanınızın da tembellik ve cehalet olduğunu asla unutmamalısınız.
Bu duygu ve düşüncelerle 2021-2022 eğitim-öğretim yılının velilerimize, öğretmenlerimize, eğitimin tüm paydaşlarına ve geleceğimizin teminatı evlatlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.