“BİZLERİ GÖRÜNCE MUTLU OLUYORLAR”

“BİZLERİ GÖRÜNCE MUTLU OLUYORLAR”

Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Ulusoy, seçim çalışmalarında toplumun kendilerine yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.

Memleket Partisi’nde seçim çalışmaları yoğunlaştı. 14 Mayıs’ta yapılacak Genel Seçimlere sayılı günler kala Memleket Partililer ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek vatandaşım sorunları ve görüşleri hakkında bilgi alıyor. Memleket Partisi Denizli Milletvekili Adayı Osman Uluköy, vatandaşların kutuplaşmış bir toplumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

Tamamen uçlarda yaşayan kutuplaşmış bir siyasi atmosferin yanlış olduğunu savunan Osman Uluköy, vatandaşların iki seçenekte bırakılmaktan sıkıldıklarını ifade etti. Uluköy, “Vatandaşlarımızın bizi üçüncü seçenek olarak gördükleri için bize teveccühleri çok fazla oluyor. Gittiğimiz geldiğimiz yerlerde tepki çok az denecek kadar az. Geldiğimiz süreçte 20 yıllık bir iktidar var, bunun karşısında da yıllardır değişmeyen aynı liderlerle devam eden insanlar mevcut. Siyasi arenada bıktırmış, sempatisini kaybetmiş insanlar var. Bizim Genel Başkanımız da tecrübeli siyasetçi ama yüzü bıkılan, sempatisini kaybetmiş biri değil. Partimizi kurarken çok zorluk çektik ancak son dönemde hızımızı arttırarak devam ettik. Büyük bir teveccühle üye sayımızı arttırdık, örgütlenmemizi geliştirdik” dedi.

“UMUDUN BİZDE OLDUĞUNU GÖRÜYORLAR”

Ziyaret ettikleri yerde vatandaşların yüzlerinin güldüğünü söyleyen Osman Uluköy, “İnsanlar bizi güzel karşılıyor. Umudun bizde olduğunu görüyorlar. Yepyeni bir yüzlerle karşılarına çıkıyoruz. Bizim yedi tane milletvekili adayımız var. Yedisi de siyasete ilk kez giren insanlar. Daha önce siyasi partide görev almamış insanlar. Ben de keza öyleyim ve çok genç bir kadromuz var. İki tane öğrencimiz var biri stajyer doktor biri hukuk öğrencisi Başkent Üniversitesinde. Yani böyle değişik yüzlerle, yeni yüzlerle gittiğimiz içinde insanlar bizi sıcak karşılıyor. Diğerleri gibi siyaseten yüzü eskimiş insanlara göre bizi görünce mutlu oluyorlar. Yolumuzun açık olmasını diliyorlar bize” ifadelerini kullandı.