Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kamu yatırımlarına katkısı sürüyor

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in kamu yatırımlarına katkısı sürüyor

“İlçemize değer katacak”

Buldan Belediyesi tarafından, Anaokulu yapılabilmesi için Milli Eğitime tahsis edilen 2 bin 700 metrekarelik alanda düzenleme çalışması başlatıldı. Yeni Anaokulunun Buldan’a değer katacağını söyleyen Başkan Şevik, “İlçemizin her alanda daha yaşanılabilir olması ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin artırılması için yapılacak her çalışma ve yatırımlara desteklerimiz devam edecek” dedi.  

Buldan Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezi, Buldan Belediye Meclisinde alınan karar doğrultusunda, Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde yürütülen proje kapsamında Buldan’a yapılacak olan Anaokulu yapımı için Milli Eğitime tahsis edilmişti.  Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatıyla Anakokulu yapımını hızlandırmak için alanda düzenleme çalışması başlatıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yıkım çalışmalarının devam ettiğini açıklayan Başkan Şevik, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın saygıdeğer eşleri Sn. Emine Erdoğan Hanımefendi'nin himayelerinde yürütülen proje kapsamında Türkiye genelinde yapılması planlanan 3 bin yeni anaokulundan birini, temaslarımız sonucu Buldan’a kazandırdık.  Gölbaşı Mahallemizde 2 bin 700 metrekarelik alana inşa edilmiş Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nin adının korunması şartıyla Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tahsis etik.  Şimdide Anaokulu’nun yapımını hızlandırmak için alanda düzenleme çalışması başlattık. Arsa üzerinde bulunan binanın yıkım çalışmasını da belediye olarak biz üstlendik. İlçemize değer katacak yatırıma belediye olarak imkanlarımız doğrultusunda destek veriyoruz” dedi.

“BİR ÇOK KAMU YATIRIMINI İLÇEMİZE KAZANDIRDIK”

Buldan’da devlet-belediye –vatandaş işbirliği ile  bir çok kamu yatırımının ilçeye kazandırıldığını belirten Başkan Şevik, “Geçtiğimiz dönem ilçemize, SGK binasını, PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu’nu, Kredi Yurtlar Kurumu, İbrahim - Filiz Çelebi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Halk Eğitim Merkezi Binası gibi bir çok kamu yatırımını  Buldan’a getirme noktasında belediye olarak ciddi adımlar attık. Belediye olarak arsa tahsis ettik, devlet vatandaş işbirliği ile de yatırımları ilçemize kazandırdık.  2007-2014 yıllarında sadece klasik belediyecilik hizmetleri yapılmadı. Birçok önemli projeye imza attık. 3.kez belediye başkanlığına seçildiğim 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne de belediye çalışmalarımızın yanı sıra, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıracak kamu yatırımlarını ilçemize kazandırmak için desteklerimiz devam etti” diye konuştu.