Buldan Belediye Başkanı Şevik, MÜSİAD üyelerini ağırladı

Buldan Belediye Başkanı Şevik, MÜSİAD üyelerini ağırladı

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Karz-ı Hasen Sandığı toplantısına katılan işadamlarını,…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD)  Denizli Şubesi’nin düzenlediği Karz-ı Hasen Sandığı toplantısına katılmak üzere Türkiye’nin dört bir tarafından gelen işadamları, Buldan’ı gezdi.   Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in eşlik ettiği Buldan gezisine, Karz-ı Hasen Başkanı Ömer Faruk Akbal,  MÜSİAD Genel Başkan Vekili Mehmet Akif Develioğlu, Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Yetkin, Denizli Şube Başkanı Mehmet Akgün ile işadamları ve eşleri katıldı.

Buldan gezisini Belediye El Sanatları Merkezi’nden başlayan MÜSİAD üyeleri, ilçenin tarihi sokaklarını ve konaklarını ziyaret etti, yerinde gördü.

Buldan’ın kültür mirası sokak ve konaklarına hayran kalan MÜSİAD üyelerini ve eşlerini Buldan’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Şevik, kendilerine, ilçenin geçmişi 5 bin yıl öncesine dayanan geleneksel el dokumasının dününü ve bugününü kaleme aldığı “Dokumanın Başkenti Buldan” adlı kitabını imzaladı, el dokuması ürünlerden hediye etti.