Buldan Belediyesi ekipleri, camileri dezenfekte etti

Buldan Belediyesi ekipleri, camileri dezenfekte etti

Buldan Belediyesi ekipleri, ilçe genelindeki camileri dezenfekte ederek,   normalleşme süreci kapsamında yüz yüze eğitimlerin başladığı Kur’an kurslarına hazır hale getirildi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik’in talimatı üzerine, ilçe genelindeki tüm camileri temizleyip dezenfekte ederek Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her yaz düzenlediği yaz Kur’an kurslara hazır hale getirildi.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  vaka sayılarının ciddi oranda düşmesi ve hızla devam eden aşılama sürecinde de hijyen-maske –mesafe kurallarının elden bırakılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Pandemi sürecinde olduğu gibi yeni normalleşme sürecinde de Kovid-19 tedbirlerimiz devam ediyor.  normalleşme süreci ile birlikte Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen yaz dönemi Kur’an kurslarının camilerde yüz yüze yapılacak olması üzerine,  ekiplerimiz ilçe genelindeki camileri temizledi, dezenfekte etti. Düzenli olarak camilerimizin dezenfekte çalışmalarını sürdüreceğiz.  Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sağlığı korumak için bize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz, getirmeye de devam edeceğiz” dedi.