Çal belediyesinden orman yangınına büyük destek

Çal belediyesinden orman yangınına büyük destek

MHP yangından zarar gören hayvan yetiştiricilerine yardım kampanyası başlattı

Milliyetçi Hareket Partisi, orman yangınlarında hayvanları telef olan köylüler için yardım kampanyası başlatıldığını duyurdu.

MHP’li Çal belediye başkanı Fethi Akcan kampanyaya destek verdi. 

Fethi Akcan yaptığı açıklamada, “Ülkenin farklı noktalarında çıkan yangınlarla mücadele devam ederken, çoğu vatandaşın evi, serası, tarım arazisi yandı, hayvanları telef oldu. Konuyla ilgili MHP'li  belediye başkanı Fethi Akcan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatlarıyla, hayvanları yangında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il, ilçe teşkilatları ve belediyelerinden hayvanları telef olan köylülere, bizde Çal belediyesi olarak ailelere 2 teke, 40 keçi olarak yardım yapılması konusunda hemfikir olduk” dedi.

 

ÇAL KAMPANYAYA 2 TEKE, 40 KEÇİ İLE KATILDI

Çal belediye başkanı Fethi Akcan, Çal belediyesi olarak bu kampanyaya 2 teke, 40 keçi olmak üzere destek verdik. Orman yangınları ülkemiz için çok acı bir durum. Böyle afetlerin ülkemizde milli birlik ve beraberlik sürecinde tek yürek olduğumuzu gösteriyor. Belediye olarak afet bölgelerine birçok destekte bulunduk. Yiyecek, içecek, su, saman, soğutma aracı gönderdik. Şimdi ise geçimini hayvancılıktan sağlayan vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Bir olunca ülkemizin, şehrimizin insanlarının birbirine nasıl sarıldıklarını gördük. Çok şükür bu yangınlarında  hep birlikte üstesinden geldik. Allah memleketimizin her köşesinde yangın ile uğraşan vatandaşlarımıza dayanma gücü versin. Bizim milletimizde bu birlik beraberlik olduktan sonra yangının ardından yaraları da hep birlikte sararız evelallah’’dedi.