ÇAL GARASI, PLAY-OFF’A KİLİTLENDİ

ÇAL GARASI, PLAY-OFF’A KİLİTLENDİ

ÇALSİAD BAŞKANI PLAY-OFF İÇİN ÇAL GARASI FORMASI YAPTIRDI, ÇALLI İŞADAMLARI DESTEK VERDİ

Denizli Süper Amatör Lig Kırmızı Grup lideri Çal Belediyespor, artık play-off maçlarını düşünmeye başladı. Duyarlı iş insanları da hareketlendi. Pazar günü sahasında Bağbaşı Zeytinköyspor ile oynayacak olan Çal Belediyespor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, play-off maçları yaklaştıkça camia içinde de heyecan artmaya başladı.

Çallı Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Süleyman Akçin, lig usulü oynanacak play-off maçlarına özel, “Çal Garası Forması” yaptırdı. Çallı işadamlarından Derviş Küçük, kulübe nakdi katkıda bulundu. Akçin ve Küçük, geçmişte olduğu gibi Çal’ı spor arenasında temsil eden ve Çal’ın en önemli tanıtım yüzlerinden olan Çal Belediyespor’a destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 İzmir Mordoğan’da emlakçılık yapan Çallı iş insanı Akın Akalmış’ta takıma moral-motivasyon kahvaltısı verdi. Akalmış, “Denizli dışında oturan biz Çallılar, takımımızla gurur duyuyoruz. Herkes bu takım için elinden geleni yapmalıdır” dedi.

Çal Belediyespor Antrenörü Hasan Kaplan, “Camia birlik ve beraberlik içinde hareket ettiği sürece bizlere düşen görev de başarılı olmak. Hiçbir mazeret üretmeden tek hedefimiz takımımızı Bölgesel Amatör Lig’e çıkarmak” diye konuştu.