ÇAL İLÇESİNE DOĞALGAZ GELİYOR

ÇAL İLÇESİNE DOĞALGAZ GELİYOR

Denizli kent merkezine 64 kilometre uzaklıkta bulunan Çal ilçe merkezi doğalgaz için geri sayıma başladı.

Denizli kent merkezine 64 kilometre uzaklıkta bulunan Çal ilçe merkezi doğalgaz için geri sayıma başladı. Belediye Başkanı Fethi Akcan, “Bu yıl içinde kazma vurulacak ve her sokak, cadde kazılarak doğalgaz tesisatı döşenecek” dedi.

Doğalgaz dağıtım firması Enerya Gaz Dağıtım A.Ş Denizli İl Müdürü Zekeriya Kurşunluoğlu ile firmanın Etüt Proje ve Yapı Müdürü Candaş Ali Yıldırım, Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Akcan, yapılan görüşme sonucunda 2022 yılı içerisinde Çal ilçe merkezine kazma vurulup, doğalgaz şebekesinin döşenmesi için çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi. 

Başkan Akcan, ilçe merkezinde her sokak ve caddenin kazılıp şebekenin döşeneceğini, 3 ile 5 yıl içinde tüm çalışmaların tamamlanmasının planlandığını söyleyerek, “Çal’ın doğalgaz hayali gerçek olacak. Firma, bu yıl içinde kazmayı vurup çalışmalara başlıyor. Uzun zamandır Çal’a doğalgaz gelmesi için çabalıyoruz. Milletvekillerimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.