Çamelispor Kulübünün İsmi Değişti

Çamelispor Kulübünün İsmi Değişti

Çamelispor Kulübünün İsmi Değişti Çamelispor Kulübü Tarafından Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Kulübün İsminin Değiştirilmesine Karar Verildi.

Çamelispor Kulübünün İsmi Değişti
Çamelispor Kulübü Tarafından Yapılan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Kulübün İsminin Değiştirilmesine Karar Verildi.
Çameli Belediyesi Konferans Salonunda Düzenlenen Toplantısı Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşının Okunması İle Başladı. Divan Teşekkülü, Yönetim Kurulu Ve Denetleme Kurulunun Faaliyet Raporunun Okunması Ve Oylanması, Dernek Tüzük Değişikliğinin Görüşülmesi Ve Oylanması Delege Secimi, 2022 Yılı Tahmini Bütçe Görüşülmesi Ve Oylanması İle Devam Etti.
Olağan Genel Kurul Toplantısında Çameli Belediyesi Meclis Toplantısında Alınan Karar İle Çameli Spor Kulübü'nün İsmi Çameli Belediye Spor Kulübü Olarak Değiştirildi.
ÇAMELİSPOR BİR MARKADIR
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan Çameli Spor Herkesin Takımı Bir Markadır. Sporda geleceğin yeteneklerini yetiştiren ve sağlıklı bir genç neslin oluşmasında kilit bir görevi yapacak olan Çameli Belediye Spor’a Tüm Hemşerilerimi Desteklemelerini Rica Ediyorum Çameli spor Çatısı Altında Sadece Futbol Değil Tüm Spor Branşları ‘Da Yer Alacak sporun yaygınlaştırılması yoluyla gençlerin hem kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasına hem de geleceğin sporcularının yetiştirilmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteğe vermeye hazırız. Çamelispor’un önceki Yönetim Kurulu, Başkanı İsmail Aksoy ve1991 Yılından bugüne kadar hizmet etmiş herkese teşekkür ediyorum. Gençlerimizi Spora Özendireceğiz İlçemize Hayırlı Olmasını Diliyorum
YENİ BAŞKAN İDRİS ÖZ
Çameli Belediye Spor Kulübü’nün Yeni Başkanı İdris Öz İse Yaptığı Açıklamada; "Sayın Başkanımızın Ve Halkımızın Destekleri İle Birlikte İnşallah Bundan Sonraki Süreçte Çameli Belediye Spor Kulübümüzü Hak Ettiği En Güzel Yere Getireceğiz. Önceki Dönem Başkanımız İsmail Aksoy ve Yönetim Kuruluna vermiş oldukları hizmetten dolayı teşekkür ediyorum dedi
AKSOY TECRÜBELERİMİZLE HER ZAMAN YARDIMCI OLMAYA HAZIRIZ
Çamelispor Kulübü eski başkanı İsmail Aksoy ise yeni yönetimi tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Aksoy “Çameli Spor Kulübümüzde 10 yıl boyuncu görev yaptık ve başarılı işlere imza attık. Kulübümüzü her zaman sahiplenmeye ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz kendimizi bu ailenin bir parçası hissediyoruz. Yeni yönetim kurulunun başarı çıtasını daha da yükselteceğine inanıyorum ve kendilerine canı gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.
Öz Başkanlığında Yeni Oluşturulan Yönetim Kurulunda Şu İsimler Yer Aldı:

İdris Öz,İsmail Aksoy ,Halim Ayten,Hüseyin Bakırtaş ,İsmail Durmaz,Ramazan Çağdaş,Mehmet Kürşat Sargın yer aldı

Düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında Üyeler, İlçenin Daha Güzel Yere Gelebilmesi İçin Farklı Alanlarda Spor Aktivitelerinin Desteklenmesi Ve Geliştirilmesi Yönünde Fikir Ve Düşüncelerini Dile Getirdi.