DB BÜYÜKŞEHİR

Büyükşehir’le Kültür Buluşmalarının konuğu Bahadır Yenişehirlioğlu olacak

Büyükşehir’le Kültür Buluşmaları çerçevesinde oyuncu, hukukçu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu 25 Kasım Cumartesi günü saat 20.00’de Denizlili vatandaşlarla buluşacak.

Gençlik Buluşmaları, Gri Koç’u ağırladı

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir’le Gençlik Buluşmaları kapsamında “Gri Koç” adıyla tanınan başarılı eğitimci-yazar Gökhan Müftüoğlu’nu ağırladı.

Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gökhan Müftüoğlu, gençlerle bir araya geldi

Denizli büyükşehir Belediyesi, Büyükşehirle Gençlik Buluşmalarımız kapsamında YKS'ye hazırlanan gençleri eğitimci-yazar Gri Koç-Gökhan Müftüoğlu ile buluşturdu.

Ünlü isimler, konserler, Teknofest ödüllü takımlar bu festivalde

Denizli Büyükşehir Belediyesi 3 gün sürecek Genç Yetenekler Festivali düzenliyor.

Denizli’de Zeytinyağı Üretim Tesisi hizmete girdi

Denizli Büyükşehir Belediyesinin zeytin yetiştiricilerinin katma değeri yüksek ürün elde etmesi için hayata geçirdiği Zeytinyağı Üretim Tesisi Beyağaç'ta hizmete girdi.

Denizli Büyükşehirde rekor bütçe kabul edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Büyükşehir DESKİ'nin toplamda 11 milyar 64 milyon TL ile rekor düzeye ulaşan 2024 yılı bütçeleri oybirliği ile kabul edildi.

Başkan Zolan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’ı ağırladı

Denizli’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Denizli, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivaline akın etti

Denizli, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Üreten Kadınlar Festivaline akın etti. Festivalde kadınların açtığı 245 stant ile kadınlar el emeği göz nuru olan eserleri üretip sattı.

Denizli'de Ahmet Selçuk İlkan rüzgarı

Denizli'de Dünya Girişimci Kadınlar Günü'nde Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivalinde değerli sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, sahne aldı.

Dilek Cesur söyleşi gerçekleştirdi

Denizli'de Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali kapsamında eğitimci yazar Aile Danışmanı Dilek Cesur, söyleşi gerçekleştirdi.

Türkiye'de ilk! Denizli Airsoft Takımı'na saha tahsis edildi

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından mecliste alınan karar ile Denizli Airsoft Takımı'na Tekkeköy'de saha tahsis edildi.

Zolan, Denizli Design Hub Gala'sına katıldı

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği ‘Denizli Design Hub 2023 Gala Gecesi düzenlendi.

Zolan, fedakar çalışanlarla bir araya geldi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Evde Bakım ve Sağlık Merkezinin çalışanlarıyla bir araya geldi.

Kasım Ayı Meclis Toplantısı gerçekleşti

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği Belediye Meclisi ve Deski’nin Kasım Ayı toplantısı gerçekleşti.

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali tüm hızıyla sürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali onur konuğu sevilen ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Şükriye Tutkun’un konseriyle taçlandı.

Büyükşehir DESKİ’den 13 mahallenin su sorununa kesin çözüm

Çal ilçesine bağlı 13 mahallenin ve 3 ilçeyi kapsayan içme suyu ihtiyacını karşılamak için 2 sondaj kuyusu açtığını açıkladı.

Denizli Büyükşehir üreten kadınları 2. kez buluşturdu

Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali ikinci kez kapılarını açtı. Festivalde 245 stant el emeği göz nuru eserler görücüye çıkacağı belirtildi.

Başkan Zolan’dan festival daveti

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2. Büyükşehirle Üreten Kadın Festivali’ne davet etti.

Denizli’de enerji tüketmeyecek doğal atık su arıtma tesisi inşa ediliyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürlüğü, enerji tüketimi olmadan bin 12 kişi kapasiteli doğal atık su arıtma tesisi inşa ediyor.

77 Karateciye kemer takma töreni düzenlendi

21 ayrı branşta ücretsiz spor kursu veren Denizli Büyükşehir Belediyesi, karate kursunda başarılı olan küçük sporcular için diploma ve kemer töreni düzenledi.

AK Parti Serinhisar'dan Zolan'a ziyaret

AK Parti Serinhisar İlçe Başkanı Halil Keyik ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Kazakistan Konsolosundan Zolan'a ziyaret

Kazakistan Cumhuriyeti Antalya Başkonsolosu Kuat Kanafeyev, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Daha yaşanılabilir bir Denizli için kollar sıvandı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, sera gazı azaltım, iklim uyum hedeflerinin belirlenmesi ve enerji yoksulluğuyla mücadele için kapsamlı bir eylem planı hazırlamaya devam ediyor.

Bu pazar Denizli'ye yakışacak!

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Açık Dokuma Pazarı'mızı hizmete açıldı.

Denizli’de muhteşem ara tatil şenliği

Denizlili çocuklar, büyükşehir belediyesinin birinci dönem tatili için hazırladığı ‘Ara Tatil Şenliği’ ile muhteşem bir hafta sonu geçirerek doyasıya eğlendi.

Büyükşehir sporcuları Denizli'yi gururlandırdı

Denizli Büyüşehir Belediyespor oyuncusu Azra Selin Sert, 100. Yıl Bölgesel Triatlon Ligi Türkiye Finali müsabakalarında Türkiye Şampiyonu oldu.

Büyük Türkiye Orkestrası, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümü vesilesiyle Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde anma konseri düzenledi.

Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin 2’ncisi düzenleniyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehirle Üreten Kadınlar Festivali’nin 2’ncisini 17-19 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğini açıkladı.

Büyükşehir’den Ata’ya özel program 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediye intikalinin yıldönümünde özel programlarla anıyor.