Denizli’nin gelini şehrin altını üstüne getirdi

Denizli’nin gelini şehrin altını üstüne getirdi

“Denizli’nin gelini, herkesin vekili” sloganıyla seçim çalışmalarına devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, şehrin altını üstüne getirdi.

Denizli’de seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleriyle devam eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, Babadağ, Acıpayam, Tavas, Honaz ve Kale ilçe merkezi ve bağlı mahallerde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlardan 14 Mayıs seçiminde destek istedi. “Denizli’nin gelini, herkesin vekili” sloganıyla seçim çalışması için gittiği ilçelerde kendisine çok büyük ilgi gösterildiğini hatırlatan Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, “Denizli’de girmediğimiz sokak, hatırını sormadığımız hemşerimiz kalmayacak. Biz Denizli’den gelip geçmeye değil, hep hayırla hatırlanacak işlere vesile olmak amacıyla geldik. Sana söz Denizli, gelecek için kazanacağız. Gittiğim ilçelerde partime ve bana halkımızın ilgisi çok yüksek. Bana gösterilen ilginin sevginin sandıklara da yansıyacağından eminim. İl merkez de de sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerimize seçimle ilgili ziyaretlerim devam edecek” dedi.

Karamsarlığa kapılmak yok

Başta ekonomi olmak üzere, izlenen yanlış politikalar nedeniyle halkın geçim derdine düştüğünü, hayat pahalılığıyla karşı karşıya kalındığını hatırlatan Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, “Gittiğim ilçelerde vatandaşlarımız çekilen sıkıntılarla ilgili şikâyetlerini bize bildiriyor. Bunların hepsini not ediyoruz. Başta ekonomimiz olmak üzere tüm sektörlerde büyük sıkıntılar var. Geçim sıkıntısı içinde kalmış insanlarımız var. Tarımda üretip, ürettiğinden zarar eden çiftçilerimiz var. Besicilik yapıp yüksek yem fiyatlarından zarar eden besicilerimiz var. Bu sorunların hepsini biliyoruz. Ancak karamsarlığa kapılmak yok. Her karanlık mutlaka bir aydınlığa kavuşur. Önümüzdeki seçim hepimiz için büyük bir fırsat. Kötü gidişata dur demek hepimizin elinde. Herkes için, hep beraber, memleketimize baharları getireceğiz. Seçim gününe kadar durmadan dinlenmeden çalışacağım. İl merkez ve ilçelerde ziyaretlerimiz devam edecek. Halkımızın desteğiyle size söz tekrar ‘Bahar gelecek’ dedi