DEPREMZEDELER İHTİYACINI MERKEZEFENDİ DAYANIŞMA MERKEZİ’NDEN KARŞILIYOR

DEPREMZEDELER İHTİYACINI MERKEZEFENDİ DAYANIŞMA MERKEZİ’NDEN KARŞILIYOR

Merkezefendi Belediyesi’nin Denizli’ye gelen depremzedeler için Merkezefendi Kültür Merkezi’nde kurduğu ‘Dayanışma Merkezi’nden bugüne kadar 5678 depremzede faydalandı.

Denizli’ye gelen depremzedelerin temel ihtiyaçlarını karşılayabildikleri ‘Dayanışma Merkezi’ yaraları sarmaya devam ediyor. Deprem afetinin ilk gününden bu yana hem deprem bölgesindeki hem de Denizli’deki afetzedeleri yalnız bırakmayan Merkezefendi Belediyesi tarafından kurulan merkezden şu ana kadar 5678 afetzede ihtiyacını karşıladı. Temel gıdadan kullanılmamış kıyafete, ayakkabıdan temizlik ürünlerine, kişisel hijyen malzemelerinden bebek maması ve bezine, beyaz eşyadan mobilyaya, kırtasiye malzemelerinden oyuncağa kadar birçok ihtiyaç Dayanışma Merkezi’nden temin edilebiliyor.

Depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar yardımlarını, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde bulunan Dayanışma Merkezi veya 444 8 662 numaralı telefon numarası ile ulaştırabilecekler.

ÖNCELİKLİ İHTİYAÇ LİSTESİ

Dayanışma Merkezi’nde şu an için öncelikli olarak, kullanılmamış ‘pijama, çorap, terlik, iç çamaşırı, bot, eşofman, ayakkabı, kıyafet ve temizlik malzemelerine ihtiyaç duyuluyor.