DOLANDIRILAN DEDEYİ ÇAL ZABITASI TESELLİ ETTİ, EVİNE MUTLU DÖNDÜ

DOLANDIRILAN DEDEYİ ÇAL ZABITASI TESELLİ ETTİ, EVİNE MUTLU DÖNDÜ

Çal'a dışarıdan geldiği tahmin edilen dolandırıcı tarafından dolandırılan hemşehrimiz 90 yaşındaki dedeyi Çal Belediye Zabıtası ile Sosyal İşler müdürlüğü personeli teselli etti.

 Dolandırıldığı için çok üzülen dede, bayrama mutlu girecek.
Bugün Çal’da kimliği belirlenemeyen ve yabancı olduğu tahmin edilen bir kişi, Selcen Mahallesi’nde oturan 90 yaşındaki Ali Karakılıç’ın yanına yaklaştı. İlçe pazarına alışveriş için gelen Karakılıç’ın yanına yaklaşan 30 yaşlarındaki kişi, “Sizin köyün imamı arabada bekliyor. Eczaneden ilaç alacakmış. Senden 300 TL istiyor” dedi.
Dolandırıcıya inanan yaşlı adam, cebindeki 350 TL’nin 300 TL’sini dolandırıcıya verdi. Ali Karakılıç, bir süre sonra imamı görünce, dolandırıldığını anladı ve hemen polise haber verdi. Polis tüm aramalara rağmen eşgalini aldığı dolandırıcıyı bulamadı. Yaşlı adam ise, arefe günü dolandırıldığı için çok üzüldü. Olayı duyan Çal Belediyesi ekipleri, aralarında 300 TL topladı ve Ali Karakılıç’a takdim etti. Ardından da elini öpüp bayramını kutladılar.
Parayı alınca çok mutlu olan yaşlı adam, “Belediyemiz çalışanlarından Allah razı olsun. Bayrama parasız girecektim. Dolandırıcı beni dolandırdı, belediye çalışanları ise, teselli etti” dedi.