Ekin Uzunlar Lider Merkezefendi Spor için geliyor

Ekin Uzunlar Lider Merkezefendi Spor için geliyor

En iyi çıkış yapan Halk müziği sanatçısı alanında Altın Kelebek ödülüne layık görülen Karadeniz müziğinin yükselen sesi Ekin Uzunlar, Merkezefendi Spor yararına düzenlenecek gecede sahne alacak. 

Denizli Özel Uğur Okulları 1. Amatör Lig D grubu takımlarından Merkezefendi Spor yararına gerçekleşecek özel bir konser planlandı. Geçtiğimiz günlerde sahne alan Koray Avcı’nın konser organizasyonunu üstlenen Fest-İa, bu kez de Merkezefendi Spor yararına gerçekleşecek gece için düğmeye bastı. 25 Mart 2022 tarihinde saat 21.00’e Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda düzenlenecek ve en iyi çıkış yapan sanatçısı alanında Altın Kelebek ödülüne layık görülen Ekin Uzunlar’ın sahne alacağı ve ayrıca Stand Up sanatçısı Denizlili Ömer Akbaba’nın sunumu ile renklenecek konser için biletler satışa sunuldu. 

BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Organizasyon öncesinde kısa bir açıklama yapan Merkezefendi Spor Kulüp Başkanı Gazeteci Mustafa Karapınar, Denizli’de ilk kez bir spor kulübünün böyle bir organizasyona imza atacağını söyledi. Karapınar, Fest-İa organizasyon bizlere böyle bir talep ile geldiğinde yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile beraber görüştük ve konser yapılmasına karar verdik. Bu noktada bilgi alış verişi yaptığımız Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  Başkanımız Ayşe Sarıkaya'nın güveni bizleri daha da cesaretlendirdi. Ardından projeyi hayata geçirmeye karar verdik ve gelinen noktada organizasyon şirketi bizim adımıza tüm işleri yürütüyor. Unutulmaz bir gece olacağına inanıyoruz. Pasoda ve bilet satış noktalarında biletler satışa sunuldu. İlk günlerde inanılmaz bir ilgi gördü. Bu da bizi çok sevindiriyor. Gelecek planlamamızda kendi kaynağımızı oluşturma anlamında bu organizasyon son derece önemli bir adımdır. Bu organizasyonu gerçekleştiren Fest-İa organizasyon ve İlker Aytin’e teşekkür ediyorum. Bilet temin etmek isteyenler 05051179557 numaradan İlker Aytin'e ulaşabilirler” dedi. 

“KAYNAK OLUŞTURMAK ŞART”
Aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunda Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu olarak grev yapan Karapınar, amatör spor camiasının en büyük sıkıntısının maddiyat olduğunu ifade ederek bu organizasyon ile kulübe kaynak oluşturma anlamında fırsat yakalayacaklarını da anlattı. Karapınar, “Çocuklarımız için tüm fedakarlıktan kaçınmayan kulüplerimiz, yerel yönetimlerin katkısının yanında sponsor ve bağışlar ile ayakta duruyor. Amatör sporun gelişmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Merkezefendispor, D grubunda oynadığı 4 karşılaşmada 3 galibiyet ve 1 beraberlik sonrası topladığı 10 puan ile lider bulunuyor.