Fatih Gölcük 15 Temmuz Şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı

Fatih Gölcük 15 Temmuz Şehitleri anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı yayımladı

Gölcük yayınladığı mesajında ; Devletimizin bölünmez bütünlüğü ile milletimizin birlik ve beraberliğini parçalamaya yönelik 15 Temmuz hain darbe girişiminin milli irade tarafından eşine az rastlanır…

15 Temmuz, aynı zamanda bir milletin asıl gücünün tankı, topu, tüfeği değil, imanlı ve inançlı evlatları olduğunun bir kez daha tescillendiği, bundan böyle hiçbir gücün, milletin iradesini rehin veya teslim alamayacağının, hukuk dışı yol ve yöntemlerle iktidar değişikliği yapılamayacağının dosta ve düşmana öğretildiği gündür.

Denizli’de Kurtuluş Savaşı için milli ruhu aşılayan Müftü Ahmet Hulusi efendinin ahaliye karşı Bayramyerinde toplayarak yaptığı konuşma ve birlik ruhunu aşılaması, mücadele ruhunu vermesi ve  düşmana karşı direnişi harekete geçirmesi unutmadığımız olaylardandır. Yıllar sonra 15 Temmuz darbe girişiminde de  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve  vatanını seven diğer  asker polis memur ve vatandaşların birlikte hareketi ile  düşmanın hain hareketine taviz verilmemiştir.

15 Temmuz'da sokağa çıkarak o karanlık geceyi aydınlığa kavuşturan aziz milletimizin her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Bu ihanet girişimi karşısında 15 Temmuz gecesinden itibaren darbeye karşı durup 27 gece sabahlara kadar demokrasi nöbeti tutan yediden yetmişe Denizlili hemşerilerime gönülden teşekkür ediyorum,dedi.

Fatih Gölcük

MHP Denizli İl Başkan Yardımcısı