Genç MÜSİAD iftar sofrasını Dokuzkavaklar Mahallesine kurdu

Genç MÜSİAD iftar sofrasını Dokuzkavaklar Mahallesine kurdu

Genç MÜSİAD tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda kurulan geleneksel iftar sofrası bu yıl Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kuruldu. Yemekler Genç MÜSİAD üyeleri tarafından iki bin kişiye ikram edildi

Denizli’de mübarek Ramazan ayı dolu dolu yaşanmaya devam ediyor. Genç MÜSİAD tarafından her yıl Ramazan Ayı’nda kurulan geleneksel iftar sofrası bu yıl Dokuzkavaklar Mahallesi’nde kuruldu. İftar yemeğine Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Sarı, AK Parti Denizli Milletvekili Aday Adayı Salih Tekin, davetliler ve mahalle sakinleri katıldı. Hazırlanan yemekler Genç MÜSİAD üyeleri tarafından iki bin kişiye ikram edildi.

Genç MÜSİAD olarak her yıl Ramazan Ayında kentin farklı mahallelerinde iftar sofrası kurduklarını bu yılda bu geleneği sürdürdüklerini anlatan Genç MÜSİAD Başkanı Hüseyin Sarı, “Ramazan bereketini paylaştığımız vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ramazan ayı birlik ve beraberlik ayı, mahalle sakinlerimizle çok güzel bir iftar yaptık. Katılımın yoğun olması bizleri çok sevindirdi. Gelecek Ramazan Aylarında da iftar sofrası geleneğimizi sürdüreceğiz” dedi. İftara katılan vatandaşlarla birlikte orucunu açan Milletvekili Aday Adayı emekli din kültürü öğretmeni Salih Tekin, “Genç MÜSİAD çok güzel bir etkinliğe imza atmış, hazırlanan yemeklerde alandaki dört farklı noktadan yine Genç MÜSİAD üyeleri tarafından halka ikram ediliyor. Allah kabul etsin. Yoğun programıma rağmen bende iftar yemeğine yetiştim. Mahalle sakinlerimize bir kez daha kendimi tanıtma fırsatı buldum. Uzaktan yakından iftar sofrasına katılan herkesin ayaklarına sağlık. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Sağlıkla mutlulukla hepimizi nice Ramazan aylarına ulaştırsın” dedi.