GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

GERİ DÖNÜŞÜMCÜLER TEK ÇATI ALTINDA TOPLANIYOR

Denizli Geri Dönüşümcüler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Üyeleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

Anemon Otelde gerçekleştirilen etkinliğe,  Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, ve kooperatif üyeleri katıldı.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Geri Dönüşümcüler Federasyon Başkan Yardımcısı İmdat Aday, ”Mahalle aralarında bundan böyle geri dönüşümcü olmayacağını belirterek, “Geri dönüşümcülerin tamamını bir çatı altında  toplayacağız. Kaçak çalışan,mahalle aralarında geri dönüşümcü  olan” dedi. Aday,  "Bundan 30 yıl önce Denizli’mizin nüfusu 300 bindi. Bizler de 50 kişiydik. Bugün  Denizli’nin nüfusu 1  milyonu geçti. İlimiz çok büyüdü. Denizli’de çok sayıda geri dönüşümcü var. Bir çoğu kaçak çalışıyor.Yeni cezalar da çok ağır.Çevre Bakanlığı çok ağır cezaları kesebiliyor. Kooperatif olarak bu cezalarla karşılaşmamak için 250 dönüm yer aldık.  Burada Geri Dönüşümcüleri tek çatı altında toplayacağız” diye konuştu. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise, Geri dönüşümün gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir çevre için gerekli olduğunu ifade etti. 

Etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Geri dönüşümün temiz çevre için büyük önemi olduğunu kaydetti.  AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin de konuşmasında  geri dönüşüm işiyle meşgul olan sektör emekçilerinin ve temsilcilerinin zorlu ve meşakkatli bir işle uğraştıklarını, aynı zamanda toplum adına önemli bir görevi ifa ettiklerini söyledi.