Gülizar Biçer Karaca: “Haksızlık karşısında susmayan bizler kazanacağız”

Gülizar Biçer Karaca: “Haksızlık karşısında susmayan bizler kazanacağız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte Kılıçdaroğlu'na destek istedi

Gülizar Biçer Karaca Sarayköy’de; “Millete kan kusturan değil kucaklayan, kapalı kapılar ardında kendisinin ve partisinin istikbali için hesaplar yapan değil ortak akılla ve elbirliğiyle Türkiye’yi yönetmeye talip olan, toplumun sinir uçlarına dokunup kamplara bölerek yöneten değil, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü ilke edinip seçmeni kutuplaştıranlara karşı barışın dilini konuşanlardan olmaya devam edeceğiz. Tek adam rejimi kaybedecek, Kemal Kılıçdaroğlu 13. Cumhurbaşkanı olacak, haksızlık karşısında susmak yerine direnen bizler kazanacağız” dedi.

28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne çıkartacağız

CHP’nin Denizli’de 14 Mayıs seçiminde hem milletvekilliği hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunu en çok arttıran il olduğunu hatırlatan Gülizar Biçer Karaca, “14 Mayıs’ta tek adam rejimi yerine adalet ve demokrasiden yana tavır koyan Sarayköy'ün iradesine sahip çıktınız. Sarayköyümüz hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili seçimlerinde partimizi ve 13’üncü Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na vermiş olduğu açık desteğiyle oyunu en çok arttıran ilçelerimizden biri oldu. Bu başarı sizlerin ilkeli tavrı sayesinde gerçekleşti. Şimdi yarım kalan başarı hikayemizi hem Denizlimizde hem de Türkiyemizde zaferle taçlandırmak için 28 Mayıs’ta Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşküne elbirliğiyle çıkartacağız.

Zalimin zulmüne karşı topyekün mücadele etmeye devam edeceğiz

“Her türlü iftiraya, her türlü yalan ve dolana rağmen hep birlikte ve omuz omuza son kullanım tarihi geçmiş bu tek adam yönetimini sonlandırmak için bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve yarınlara dair umutlarımızı yeşertip zalimin zulmüne karşı topyekün mücadeleye devam edeceğiz. Biz bu cennet vatanı sokakta bulmadık, hiç kimsenin endişesi olmasın; meydanı namertlere bırakmayacağız. O nedenle ayrıştıranlara inat birleşeceğiz ve bu kritik süreçte her bir oyun ne kadar kıymetli olduğu bilinciyle son ana kadar yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.”