GÜNDEM

Ziya Hoca’ Denizlililerle buluşacak

Denizli’de Tercih Eğitim Kurumları tarafından önemli bir etkinlik düzenlenecek. ‘Ziya Hoca’mızı Denizli ile Buluşturuyoruz’ konferansı 15 Şubat saat 19.00’da Nihat Zeybekci Kültür ve Kongre merkezinde

Berberoğlu, ‘Süt üreticilerinin en büyük destekçisi olacağız’

Denizli’de İyi Parti Pamukkale İlçe Belediye Başkan adayı Türkay Berberoğlu, yoğun olarak büyükbaş ve küçükbaş hayvan üretiminin yapıldığı Goncalı ve Karakova mahallelerini ziyaret etti.

DSO Başkanı Kasapoğlu, ‘2024 yılı 2023’ten daha zor geçecek

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Selim Kasapoğlu, 2023 yılı değerlendirmesi 2024 yılı beklentileriyle ilgili basın toplantısı düzenledi. Kasapoğlu “2024 yılı 2023 yılında da zor geçecek.” Dedi

Enerji tasarrufunu en güzel onlar anlattı

Denizli’de 9-15 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası nedeniyle Akgün Elektrik ve Mühendislik, tarafından ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ‘Enerji Tasarrufu’ yarışması düzenlendi.

Arpacı, ‘Gazetecilik ateşten gömlek haline geldi’

CHP Milletvekili Şeref Arpacı, “Özgür basın ve ifade özgürlüğü, çoğulcu, çağdaş ve katılımcı demokrasinin ana unsurlarındandır. Gazetecilik ateşten gömlek haline geldi.” dedi.

Denizli’de 500. Müşteriye özel hediye 

Denizli’de açılışı yapılan bıçak mağazasından 30 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişen fiyatlarla 500 çeşit çakı, bıçak, satışa sunuldu. Açılışa özel 500. Müşteriye ‘Zülfikar Kılıcı’ hediye edilecek.

Filistinli çocukların kanı yerde kalmayacak

Denizli’de Peygamber Sevdalıları Denizli Kadın Kolları Başkanı Rümeysa Aslan, “Siyonist İsrail, Filistin’de 10 dakikada 1 çocuğu, saatte 6 çocuğu ve 4 kadını katletmektedir. Tarih, siyonist terör örgü

Filistin meselesi Denizli’de sahneye taşındı

Denizli İmam Hatip Mezunları Derneği (DENİMDER) tarafından organize edilen etkinlikte Filistin’de yaşanan vahşet sahnede gözler önüne serildi. ‘Filistin Hakkında Konuşmalıyız' tiyatro oyunu Filistin m

Ertan, ‘Referans ve torpil olmadan devlet elinden genel atama istiyoruz’

Atanamayan Uzmanlar Derneği Kadın Kolları Üyesi ve Denizli Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Ayşe Ertan, ‘Kanuna göre, yedi yıl ve üzeri görev yapmış uzman çavuşlar memuriyet hakkına sahiptir” dedi

Fikret Gümüş, ‘Hepimiz engelli adayıyız’

Denizli’de AK Parti Acıpayam İlçe Belediye Başkan Aday Adayı iş insanı Fikret Gümüş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili mesaj yayımladı. Gümüş, ‘Hepimiz birer engelli adayıyız." dedi

Oğuz Sırlı, mahalle sakinlerinden bir dönem daha yetki istedi

Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Fesleğen Mahallesi Muhtarı Oğuz Sırlı, muhtarlık görevine ikinci dönem için tekrar aday olduğunu söyledi. 

Avukat Kamil Kürşat Kozluca’nın ofisi törenle açıldı

Denizli’de ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Ali Kozluca’nın oğlu Avukat Kamil Kürşat Kozluca, düzenlenen törenle avukatlık ofisini açtı.

Bir günde Bursa’nın altını üstüne getirdiler

Devlet-i Aliyye Ocakları Denizli İl Başkanlığı tarafından "Tarih ve Kültür Gezileri” kapsamında bir günlük Bursa gezisi düzenlendi. 

Filistin’de yaşanan İsrail vahşetine iki panelle dikkat çektiler

Denizli’de 1176 Derneği, yaklaşık 45 gündür Filistin'de İsrail vahşetini ve yaşanan insanlık dışı olaylara iki ayrı panel ile dikkat çekti.

Yücel Güngör'den emekli öğretmenlere ziyaret

Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla Emekli Öğretmenler Derneği'ne ziyarette bulundu.

Acıpayamlılar Platformundan CHP'ye ziyaret

Acıpayamlılar Platformu Başkanı Azime Bilgiç ve üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Müftü Pamuklu, “Dünyanın en kutsal mesleği”

Denizli Müftüsü Abdullah Pamuklu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Müftü Pamuklu, “Öğretmenlik, dünyanın en kutsal mesleklerinden biridir”dedi.

Hacı adayları için önemli hatırlatma

Hac için kesin hatırlar yarın sona eriyor.

Denizli'de kazadan 4 yıl sonra acı haberi geldi!

Denizli’de 4 yıl önce iş çıkışı servise binmek için karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı sırada otomobilin çarptığı 32 yaşındaki genç, hayatını kaybetti.

Denizli'de bir kantinci: "Madem serbest bize ne gerek var"

Denizli’de okul kantini işleten esnafların adeta kanayan yarası haline gelen, öğrencilerin dışarıdan alışveriş yapabilmesinin serbest olması durumuna, bir işletmeciden tepki geldi.

İYİ Parti il başkanlığı öğretmenlerin gününü etkinlikle kutladı

Denizli’de İYİ Parti İl Başkanı Nihan Cihan Özden yönetimi ilçe başkanlarıyla birlikte düzenlediği etkinlikte 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutladı.

ÖĞRETMENLERİMİZİN HAKLARI AKP İKTİDARINDA GASP EDİLDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, eğitim emekçilerinin karşılaştığı sorunlara dikkat çekti.

Rektör Kutluhan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.

Vali Coşkun'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaplan, ‘Kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun’

Denizli’de Pamsolar Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Kaplan, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Kaplan, ‘Kutsal mesleği icra eden tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun’…

Yeni evlenen gençlere müjde! Faizsiz kredi geliyor

Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Teklife göre, yeni evlenen gençlere 150 bin lira faizsiz kredi verilecek.

Disk Emekli Sen'den CHP Denizli'ye ziyaret

Disk Emekli Sen'den Denizli Şubesi, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Diş fırçalama oranında çok gerideyiz!

Türkiye'nin ağız ve diş sağlığı karnesi açıklandı. Türkiye'de bir kişi yılda bir tüp diş macunu kullanıyor.

Bu tuzağa sakın düşmeyin!

Normalde 20 bin olan cep telefonu IMEI kaydını 2 bin 700 liraya yapabileceklerini iddia eden kişiler, yurt dışından telefon alan vatandaşları bu sayede tuzağa düşürmeye çalışıyor.

Emniyet Teşkilatı 10 bin yeni polis alacak

Emniyet Genel Müdürlüğünün merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 10 bin yeni kadro ihdas edildi. Söz konusu karar Resmi Gazetenin dünkü sayısında yayınlandı.