İsmail Karateke, ‘Denizli için bizde varız’

İsmail Karateke, ‘Denizli için bizde varız’

Büyük Birlik Partisi Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, seçim çalışmaları kapsamında Bayramyeri Meydanında esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçimine destek…

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’ ne yönelik seçim çalışmaları kapsamında Bayramyeri Meydanında esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya gelerek 14 Mayıs seçiminde destek istedi. Milletvekili Adayı İsmail Kareteke, “Denizli halkımızın bize gösterdiği sevgiyi ve ilgiyi karşılıksız bırakmayacağız. Denizli için biz varız. Muhsin’ce duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Sözümüz söz! Baraj sorunumuz olmadan, verilen her oyun geçerli ve değerli olduğu Büyük Birlik Partisi'ne atılan oylarla inşallah Denizli'de 1 değil, 2 vekil çıkaracağız. Gazi Meclisimizde Denizli'mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” Dedi.

Kan bağışına destek istedi

Çınar Meydanı’nda bulunan Kızılay Çınar Kan Bağış Merkezi’ne de giden İsmail Karateke, Ramazan ayı nedeniyle azalan kan stoklarına destek olmak için bütün kan bağışçılarını ve vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti. Alperen Ocağı üyelerinin de merkezde kan bağışına destek verdiklerini anlatan İsmail Karateke, “Ramazan ayı nedeniyle kan bağışında yaşanan azalma nedeniyle kan stoklarında ciddi bir azalma olmuş. Kan bekleyen ameliyata girecek hastalarımız var. Seçim çalışmalarımız kapsamında Kızılay’ın Çınar Meydanındaki kan bağış merkezini de ziyaret ettik. Alperen Ocağı üyelerimizde kan bağışında bulundu. Kan imal edilemeyen tek şey. Onun için bağışçılarımıza bir kez daha seslenmek istiyorum. Azalan kan stoklarımızın istenilen seviyelere ulaşması için kan bağışına ağırlık verelim. Bir damla kanın hayat kurtaracağını unutmayalım. Halkımızdan kan bağışına da tam destek istiyorum. Allah hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.