İsmail Karateke, ‘Teröre ve terör yandaşlarına asla taviz yok’

İsmail Karateke, ‘Teröre ve terör yandaşlarına asla taviz yok’

Büyük Birlik Partisi Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, seçim çalışmalarına Honaz ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde devam etti.

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli 1. Sıra Milletvekili Adayı İsmail Karateke, seçim çalışmalarına Honaz ilçe merkezi ve bağlı mahallelerde devam etti. İsmail Karateke’ye Büyük Birlik Partisi Denizli 6. Sıra Milletvekili Adayı İbrahim Yurkunç, Büyük Birlik Partisi önceki Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Mehmet Efe, Büyük Birlik Partisi Honaz İlçe Başkanı Yılmaz Sevim ve partililer eşlik etti. Honaz ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de Mustafa Ali Yıldız, Karateke Mahallesi’nde Ahmet Zeybek’in mevlitlerine katılan İsmail Karateke, İncilipınar Pazaryerinde de bu yıl 16. Kez düzenlenen geleneksel Gölhisar Yeşildere Köyü Yardımlaşma Derneği’nin yemeğine katılarak 14 Mayıs seçiminde destek istedi. Vatandaşların isteklerini ve beklentilerini dinleyerek not eden İsmail Karateke, millet ittifakının terör ve terör yandaşlarıyla ilgili açıklamalarına sert bir dille tepki gösterdi.

Muhsince duruşumuzdan vazgeçmeyiz 

İsmail Karateke, “Son zamanlarda terör yandaşları, terör uzantıları Millet İttifakı'nın içerisinde güç birliği sağlayarak istek ve taleplerini yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Neymiş? Güneydoğu'da özerklik ilan edeceklermiş. Yok Abdullah Öcalan'ı salacaklarmış. Yok Demirtaş'ı salacaklarmış, ana dilde eğitim gibi farklı taleplerini açık açık dile getirmeye başladılar. Çünkü Millet İttifakı'nın destek alıyorlar. Çünkü bunlar bakan ve milletvekilliği pazarlığı yaparak masa altından anlaştıkları için artık bu istek ve taleplerini açık açık ve resmi olarak dillendirmeye başladılar. Biz Büyük Birlik Partisi olarak inşallah büyük çoğunlukla meclise girdiğimizde önümüzdeki mecliste ‘Muhsince’ duruşların yer aldığı mecliste kesinlikle bu tip taleplere izin vermeyeceğiz. Güneydoğu'da kesinlikle özerklik ilan ettirmeyeceğiz. Demirtaş’ı Apo’yu serbest bıraktırmayacağız. Memleketimizi kesinlikle böldürmeyeceğiz. Vatanımıza, milletimize, dinimize, bayrağımıza her zaman sahip çıktığımız gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi