İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık Su Kesintisi Hakkında Konuştu

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık Su Kesintisi Hakkında Konuştu

İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık Denizli’de 28 mahalle ve ilçelerde yaşanan su kesintileri ile ilgili konuştu.

Su yoksa çıkın net bir şekilde söyleyin, vatandaşımız kullanımına dikkat etsin. Eğer su varsa kesinti yapmayı bırakın insanlar bu sıcakta tek ihtiyacı olan suyun sıkıntısını çekmesin” çıkışı geldi.

Son günlerde Denizli genelinde yaşanan su kesintileri insanları canlarından bezdirdi. Merkez mahallelerde yaşanan su kesintilerine ilçelerde eklenince kaos büyüdü. Merkezefendi, Pamukkale derken dün Buldan ve Baklan’da su kesintileri yaşandı. Temmuz ayının aşırı sıcaklarla birlikte artan su ihtiyacını karşılayamayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ise çareyi suyu kesmekte ve tankerlerle insanlara su vermeye çalışıyor. Yaşanan olumsuzlukları gören İYİ Parti Denizli İl Başkanı Raziye Akışık konuyla ilgili açıklama yaparak, “Mahallelerde su kesintileri başladı. Alt yapı olan yerlerde alt yapı ile ilgili problem olduğunu söyleyip, alt yapısı düzgün olan yerlere başka bahaneler üretiyorsunuz. İnsanlara 90’lı yılları kötüleyip sizden önceki belediyelerin tankerlerle su taşıdıklarını gösterip duruyordunuz. Aynı şeyi şu an siz yapıyorsunuz. Kötülediğiniz, oy toplamak için kötü olarak gösterdiğiniz ne varsa yakanıza yapışıyor ya, Allah’ın sopası yok işte.

Pandemi dönemi bitmiş değil, temizlik halen daha en önemli dayanağımız. Temmuz ayında havalar 42 dereceyi görürken insanların en çok ihtiyacı olan suyu neden kesersiniz? Önemli bir problem varsa vatandaşlara anlatın. Fazla su tüketimi yapıyorsak eğer farklı çözüm yolları bulalım. Vatandaşlara net olmak zorundasınız. 28 mahalleye varan kesintileri insanlara nasıl açıklayacaksınız asıl biz onu merak ediyoruz. Hem Türkiye’nin en pahalı suyunu kullandıracaksınız, hem de insanlara su kullandırmayacaksınız. Sizden önce her mahallede çeşmesi olan Denizli’de su bırakmadınız. Nereye bağladınız, nereye akıttınız merak ediyoruz. Her zaman olduğu gibi bunu da açıklamayacaksınız.

Bir an önce gerçeği vatandaşlara anlatın, önlemimizi ona göre alalım. Önümüzde bir kurban bayramı var. Aynı rezalet bayramda da sürecekse eğer önceden vatandaşlara bildirin ki önlemlerini alsınlar. Su işi de alt yapı işinize dönecekse eğer bırakın bu işi. Olmadı, biz yapamadık deyin en kısa zamanda gidin. Denizli halkı bunu haketmiyor” diye konuştu.