İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TATIK, DENİZLİ’NİN KALE’SİNDE

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI TATIK, DENİZLİ’NİN KALE’SİNDE

İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, biberin başkenti Kale’de bir dizi ziyarette bulundu. Tatık, Kale halkı tarafından yoğun bir ilgi ve muhabbet ile karşılandı.

14 Mayıs seçimlerine kısa bir süre kala saha ziyaretlerine ağırlık veren ve vatandaşın sorunlarını dinlemek için köy köy dolaşan İYİ Parti 3. Sıra Denizli Milletvekili Kadir Tatık, biberin başkenti Kale’de ilçe merkezinde Pazar esnafını ziyaret ederek vatandaşın taleplerini dinledi. Tatık programına Yorga ve Medet köyünde devam etti.  Tatık’a ziyaretlerinde CHP Tavas İlçe Başkanı Hasan Keçeci, DEVA Partisi Tavas İlçe Başkanı Mehmet Köylü, İYİ Parti Tavas İlçe Başkanı Bekir Yakıt ve Kale İYİ Parti Yönetimi eşlik etti.

 

Tatık, “Milletimizi Her Fırsatta Zam Yağmuruna Tutan İktidar Gidecek”

Kale’de pazaryerinde vatandaşlar ile buluşan İYİ Parti Denizli 3. Sıra Milletvekili Adayı Kadir Tatık yaptığı konuşmada “Taşı toprağı bereket olan güzel ülkemizde vatandaşlarımızın taleplerini gerçekleştirmek için TBMM’de var gücümle çalışacağım. Çok az kaldı! Tezgâh açan esnaflarımız günü kurtarmak için mücadele etmek zorunda kalmayacak. Ekonomide devreye sokacağımız politikalar ile vatandaşlarımıza rahat bir nefes aldıracağız. Ülkemizin ve milletimizin geleceği için kapı kapı dolaşmaya deva edeceğiz. Vatandaşımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Her zaman yanlarında olmaya gayret ettik.  Ülkemizin ekonomisi bitmiş tükenmiş bir durumda. Size söz veriyorum! Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in önderliğinde ülkemize güneşli günleri geri getireceğiz. İYİ Parti’nin güneşi hepimizin yüreğini ısıtacak. Sofralarımıza bereket evimize neşe gelecek. İYİ Parti iktidarında elektrik faturasını ödeyemediği için tarlasını sulayamayan çiftçi, üretim yapamayan sanayici, zor durumda olan esnaf kalmayacak. Milletimizi her fırsatta zam yağmuruna tutan iktidar, artık gidecek. Çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız daha huzurlu bir Türkiye’de birlik ve beraberlik içerisinde yaşayacak” ifadelerini kullandı.

“Denizli’nin Kalesi 14 Mayıs’ta İradesine Sahip Çıkacak!”

Pazaryeri ziyaretinin ardından Kale’nin Yorga Mahallesi’nde vatandaşların imece usulüyle düzenlediği iftara katılan İYİ Parti Denizli Milletvekili Adayı Kadir Tatık, vatandaşlarla kucaklaştı. İftar sonrası halka hitap eden Tatık, “Denizli’mizin Kale’sinde vatandaşlarımız ile Mübarek Ramazan Ayı’nda aynı sofraya oturmak bizleri gururlandırdı. İnanıyoruz ki Denizli’nin Kale’si 14 Mayıs’ta sandıkta iradesine sahip çıkacak. Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Bu kötü gidişata dur demek için cevabımızı sandıkta vereceğimize olan inancım tam. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Cumhuriyeti 13. Cumhurbaşkanı yapacağız. Bıçak kemiğe dayandı. Köyden kente her vatandaşımız yoksullukla mücadele ediyor. Zenginin varlığına güç kattığı, fakirin daha da fakirleştiği bu dönemden el birliği ile kurtulacağız. Zengin, güçlü ve mutlu bir Türkiye'yi milletimizle omuz omuza inşa etmek için çıktığımız bu kutlu yolun, önemli bir kilometre taşı olan Ekonomi de büyük adımlar atacağız” şeklinde konuştu. Denizli Milletvekili Tatık, iftardan sonra Yorga ve Medet Mahalle kahvehanelerinde vatandaşlarla sohbetine devam etti.