Kaçakçılara ve zehir tacirlerine polis engeli

Kaçakçılara ve zehir tacirlerine polis engeli

Denizli'de son bir haftada yapılan eş zamanlı operasyonlarda tutuklanan 11 zehir taciri yakalandı. Ayrıca Denizli’de kaçakçılık yapanlara yönelik başlatılan çalışmalar çerçevesinde 4 kişi yakalandı.

Denizli'de güvenlik güçleri, bayram boyunca uyuşturucunun önüne geçmek için çalışmalarını sıklaştırdı. Bu çerçevede uyuşturucu madde ticareti yapan, kullanan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalarda toplam 105 gram eroin maddesi, 14 gram esrar maddesi, 11 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyon sonrası "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adli makamlara sevk edilen toplam 11 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de son bir hafta kaçakçılığın önüne geçmek için faaliyetler genişletildi. ‘Tütün ve tütün mamulleri ile eşya kaçakçılığı’ suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, toplamda 4 şüpheli yakalandı. Eşya kaçakçılığında yakalanan 3 şüpheliden 120 adet elektronik sigara, 30 elektronik sigara aparatı, tütün kaçakçısından ise 3 bin adet sarma sigara, 19 kilogram açık kıyılmış tütün ele geçirildi. Yakalanan toplamda 4 şüpheli hakkında işlem yapıldı.