Karussell Kids & Toys’ta Black Friday Günleri Başlıyor

Karussell Kids & Toys’ta Black Friday Günleri Başlıyor

Denizli'de anne baba ve çocukların gözde markası Karussell Kids&Toys bu kış da çok renkli ve eğlenceli…

Bu ayları eğlenceli bir oyuna dönüştürmeyi hedefleyen Karussell Kids & Toys Black Friday’e özel olarak Cuma, cumartesi ve Pazar günlerine özel olarak mağazada Carters markasında %25 indirime gidiyor.

Karussell Kids&Toys mağazasının sahibi Simge Çelikkol, “Kış koleksiyonumuzu oluştururken tüm detayları göz önünde bulundurduk. Çocuklarımızın şıklığını düşünmekle birlikte konforlarını da önemsedik. Kullanışlı, organik, sağlıklı ürünlerimiz ile çok güzel bir kış koleksiyonu mağazamızda sizleri bekliyor” dedi.

 

Karussell Kids&Toys Kız ve Erkek Çocuk Koleksiyonu

Karussell Kids&Toys çocukları kışı rengarenk ve eğlenerek karşılıyor. Bu kışı eğlenceli bir oyuna dönüştüren koleksiyonda çocuklar konforlu tarzlarıyla kendilerinden söz ettiriyor. Koleksiyonda kız çocuklar için fiyonk, çiçek nakışları gibi detaylar, farklı işlemeler bej, haki, pembe renkleriyle öne çıkıyor. Erkek çocuk koleksiyonunda ise çizgi film karakterlerine benzeyen çocuk ve robot baskılar yeşil, sarı, mor renklerle, hayvan baskılı kıyafetler ise kırmızı, turuncu, haki ve lacivert renklerle buluşuyor. Karussell Kids&Toys kız çocuk aksesuarlarında sırtta, elde ve omuzda taşınan çantalar ile naturel tonlarda desenli ve farklı detaylı botlar zarif modellerle çocuk giyimine daha şık bir hava katıyor. Karussell Kids&Toys erkek çocuklarının yeni aksesuarı ise rengarenk bereler oluyor.

 

Karussell Kids&Toys Bebek Koleksiyonu

Karussell Kids&Toys, bu kış kız bebeklerinin ilgisini çekecek pastel ve soft bir tema ile öne çıkarken erkek bebek kıyafetlerinde çeşitli baskılar göze çarpıyor. Hareket özgürlüğü yakalamak isteyen Karussell Kids&Toys kız bebeklerinde rahatlık, fiyonklar ve metraj desenler fuşya, pembe, sarı, yeşil gibi canlı renklerle göz dolduruyor. Karussell Kids&Toys erkek bebeklerinde dedektif maymun, kovboy maymun ve çiftlik hayvanlarının kırmızı, mavi, sarı, turuncu kıyafetlerle olan uyumu göze çarpıyor. Bebeklerin aksesuarları ise büyükleri kıskandırıyor. Kız bebekler örgü hırka ve elbiseler ile kendilerinden bahsettirirken erkek bebekler mini gömlek birer küçük adam oluyor. Karussell Kids&Toys kız ve erkek bebekleri için tasarlanan eğlenceli, yiyecekleri toparlayan mama önlükleri ise annelerin işini kolaylaştırıyor.