Kayı Pazarı Yerel Eylem Grubu Derneği’nden Amatör Spora Destek

Kayı Pazarı Yerel Eylem Grubu Derneği’nden Amatör Spora Destek

Kayı pazarı Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Yönetim kurulu başkanlığını yapan Fethi Akcan,

Leader projeleri kapsamında yer alan spor kulüplerine desteği ile Çal Amatör Spor Kulübüne ekipman yardımında bulundu.

Kayı pazarı yerel eylem grubu derneği yönetim kurulu başkanı Fethi Akcan Akkonak  Dr. Samim Gök stadında Leader projeleri kapsamında gerçekleşen amatör spora ekipman yardımında bulundu. 

Amatör sporun desteklenmesi hakkında konuşan Kayı pazarı yerel eylem grubu derneği yönetim kurulu başkanı 
Fethi Akcan: “Yaptığımız çalışmalar neticesinde sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu törende amatör spor kulübümüze futbol topu, eşofman, yağmurluk, kale filesi gibi hediyelerimiz oldu. Sporcuların daha kaliteli malzemeler kullanarak yetişmesini hedefliyoruz. Buradan bir kez daha sesleniyorum; değerli kardeşlerim değerli öğrencilerimiz, spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak kalabilir, iyi ahlaklı bireyler olabilirsiniz. Sizlerden isteğimiz spor yapmayı ve sporla ilgilenmeyi bırakmamanız. Yalnız değilsiniz her daim yanınızdayız. Spor hayatınızda başarılar diliyorum “dedi.
 
Çal bölgesinde 2020 yılında hayata geçirilen LEADER Projesi, yerel kalkınma stratejilerinin farklı destekleme programlarıyla ve yerel halk ile sağlanan koordinasyon yardımıyla kırsal alanın sorunlarının çözümüne katkı sağlar. Bu bağlamda, LEADER Projesi tarımdan turizme, spordan zanaatkârlık ve el ürünlerine, sanatsal ve kültürel faaliyetlere kadar birçok alanda çalışma ve destekleme gerçekleştirmektedir. Bu bağlamda Yerel Eylem Grubu Derneği müdürü Koray Kaya ve dernek uzmanı Medine Tekin ile birlikte ekipman ve malzeme desteği Çal Amatör Spor Kulübü’ne teslim edilerek sporun insanlar üzerindeki birleştirici etkisiyle sporun ve sporcuların gelişmesi amaçlanmıştır.

Haber: A.Nur KORAL