Limit Eğitim Kurumlarında geleneksel iftar yemeği

Limit Eğitim Kurumlarında geleneksel iftar yemeği

Denizli’de beş yıl önce kurulan Limit Eğitim Kurumları her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeğini bu Ramazan ayında da gerçekleştirdi. İftar yemeğine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Denizli’de 2018-2019 eğitim öğretim yılında faaliyetlerine Çınar Şubesi ile başlayan Limit Eğitim Kurumları beşinci yılında da her yıl olduğu gibi geleneksel iftar yemeğini devam ettirdi. İftar yemeğine Limit Eğitim Kurumları yönetim kadrosu, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Pandemi yasakları kapsamında geçen Ramazan aylarında iftar yemeğine ara vermek zorunda kaldıklarını anlatan Limit Eğitim Kurumları yetkilisi, “Ramazan Ayı’nın getirmiş olduğu manevi hava içerisinde bolluk, bereket ve paylaşmanın önemini kolektif anlayış içerisinde öğrencilerimize yaşatarak öğretmek istedik. 2018-2019’da Çınar Şubesi ile başlayan 2022-2023 Albayrak Şubesi ile devam eden ve yanına Jet kütüphane-Kahve’yi de bünyesine katarak büyümeye devam eden Limit Eğitim Kurumları bu yıl en fazla katılımla bir iftar gecesi yaşadı. Öğrencileri öğretmenleri ve idarecilerle kaynaşma oldu. Ramazan ayı geleneğimizi gelecek yıllarda da sürdüreceğiz. Uzaktan yakından gelerek iftarımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde nice Ramazanlara ulaşmak dileğiyle. Şimdiden herkesin Ramazan Bayramı’da mübarek olsun” dedi