Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkan yardımcısı Fatih Gölcük Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkan yardımcısı Fatih Gölcük Kurban Bayramı Münasebetiyle Bir Mesaj Yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkan yardımcısı Fatih Gölcük mesajında:

  “Mübarek Kurban Bayramını, en içten duygularımla kutluyorum. Bayramlar, millet olarak birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına çıktığı, manevi duyguların had safhaya ulaştığı, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unutup kucaklaştıkları müstesna günlerdir.

Geçmişinden gururla bahsedilen güçlü medeniyet anlayışına sahip bir milletin fertleri olarak, gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bayramlarımızın huzur ve coşku içerisinde geçmesi en büyük arzumuzdur.

Bayram trafiğine çıkan tüm kardeşlerimden, tüm şoförlerimizden, kurallara riayet etmek suretiyle, son derece dikkatli araç kullanmalarını rica ediyor; gittikleri yerlere emniyetle ulaşmalarını diliyorum. Kurban Bayramı vesilesiyle, vatanımız ve milletimiz uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, aileleri ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımı ifade ediyorum. Aziz Milletimizin ve tüm İslam Âlemi’nin mübarek Kurban Bayramı’nı can-ı gönülden tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.