Muhsin'ce duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz

Muhsin'ce duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz

İsmail Karateke Çörek derme etkinliğine katıldı

İsmail Karateke, "Siyaseti meslek olarak yapmıyoruz, hizmet için yapıyoruz"

 

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam ve Serinhisar ilçelerini ziyaret etti. İsmail Karateke, “Siyaseti meslek olarak yapmıyoruz, hizmet için yapıyoruz’ dedi.

 

Büyük Birlik Partisi (Büyük Birlik) Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri'ne yönelik ilçe ziyaretlerine devam ediyor. İsmail Karateke, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam ve Serinhisar ilçelerinde esnaf ziyareti yaptı, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

14 Mayıs seçiminde vatandaşlardan destek isteyen İsmail Karateke, "Muhsin'ce duruşumuzdan vazgeçmeyeceğiz. Sözümüz söz! Baraj sorunumuz olmadan, verilen her oyun geçerli ve değerli olduğu Büyük Birlik Partisi'ne atılan oylar ile İnşallah 1 değil, 2 vekil çıkaracağız. Gazi Meclisimizde en iyi şekilde temsil edeceğiz. Biz siyaseti meslek olarak yapmıyoruz, hizmet için yapıyoruz. Halkımızın bize olan ilgisi sevgisiyle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Çörek Derme Etkinliğine Katıldı

 

Denizli Milletvekili adayı İsmail Karateke, Acıpayam ziyaretinin ardından Serinhisar ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti İlçe teşkilatını da ziyaret eden İsmail Karateke, ilçeye bağlı Yukarı Mahalle'de düzenlenen 'Çörek Derme' etkinliğine katıldı.

 

Yıllardır Ramazan ve Kurban Bayramı arifesinde mahalle sakinleri tarafından düzenlenen çörek derme etkinliğinin yardımlaşma, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini anlatan İsmail Karateke, “Serinhisar ilçemiz ürettiği leblebisi ile ünlü. Başta ülkemizin ve dünyanın leblebisi burada üretiliyor. İlçemizde yaklaşık 50 çeşit leblebi üretiliyor. Bende işadamı kimliğimle imalatçılarımızın sorunlarını dinledim. Kesinlikle üreticiye tam destek verilmesi gerekir. Ülkemizin ekonomisinin daha da canlanması, ilimizin ekonomisinin daha da büyümesi, istihdamın artması için gerekli desteklerin zaman geçirilmeden verilmesi şart. Vekil olarak meclise gidersem leblebi üreticilerinin istek ve taleplerinin takipçisi olacağım” dedi. İsmail Karateke, çörek derme etkinliğine katılan çocuklara ve ailelerine çeşitli hediyeler dağıttı.