OMUZ OMUZA TÜRKİYE

OMUZ OMUZA TÜRKİYE

Depremin yaralarını sarmak için omuz omuza..

Depremin yaralarını sarmak için omuz omuza..
01 Mart Çarşamba günü saat 20.00’da omuzomuza hashtag ile sosyal medya platformalrından ve youtube kanallarından canlı yayına destek.

Öncülüğünü T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığının yaptığı, Türkiye Futbol Federasyonu, Kulüpler Birliği, Bein Sports, Dijiturk, A spor, Trt Spor, Tv 8.5, Tvbu nun yanı sıra TİMBİR Türk İnternet Medya Birliği’ne üye internet haber siteleri ortak canlı yayınla omuz omuza programına destek verecek.

TİMBİR Türk İnternet Medya Birliği’ne üye internet haber siteleri 81 ilin  il ve ilçe merkezlerinde yayıın yapan 2000 internet haber sitesinin ortak canlı yayını ile ‘‘omuz omuza’’ destek programının daha çok kitlelere ulaşması noktasında fayda sağlayacak. 

TİMBİR Denizli il başkanı Haşim Nebioğulları ‘‘ Ülkemiz ve depremde zarar gören her vatandaşımızın acısını paylaşıyor ve yaralarına bir nebzede ilaç olmaya çalışıyoruz. omuz omuza programının daha geniş kitlelere ulaşması noktasında elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Denizli’de Federasyonumuza üye internet haber siteleri ile bu çağrıya bizde katılarak omuz omuza programına bizde destek veriyoruz. Umarım bu  felaketten bir anca kurtulur normal yaşama dönebiliriz. Toplanan yardımlar Ülke genelinde TİMBİR üye internet sitelerinin yayını ile en ücra köşeye dahi ulaşarak başarıya varacaktır. Depremzede ailelere baş sağlığı diliyor geçmiş olsun diyorum’’ dedi.