Pamukkale Teknokent Yazılım İhracatının Merkezi Oluyor

Pamukkale Teknokent Yazılım İhracatının Merkezi Oluyor

Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Pamukkale Teknokent’te faaliyet gösteren yazılım firmaları ile buluştu. 

Pamukkale Teknokent Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Pamukkale Teknokent bünyesinde yazılım ihracatı gerçekleştiren Vulpis Yazılım, Netinternet Bilişim, Alternet Yazılım, Lab2023 Bilişim, Üzüm Teknoloji, Arken Yazılım, First Nations Games Yazılım, Lider Bilgisayar, Tasarım Rehberi, Technoone Yazılım, Kodpit Teknoloji, 3D ProBox Teknoloji, Webkent Yazılım, Onremote Teknoloji, Tugay Siber Savunma Sist. Ve  Bulutfon Telekomünikasyon yazılım firmaları katıldı. 

Pamukkale Teknokent bünyesinde yazılım alanında gerçekleştirilmiş ihracat çalışmalarının; nasıl daha verimli hale getirileceği, bu alanda gerekli networkun nasıl sağlanacağı, ihracat alanında Pamukkale Teknokent firmalarına sağlayacağı destekler, ihracatçılar birliği ile nasıl etkileşimde olunabilir, yazılımcılar arasında nasıl bir kümeleşme olmalı konuları üzerinde bilgi alışverişinde bulunuldu.

Pamukkale Teknokent Genel Müdür V. Doç. Dr. İsmail Ovalı, STK’larımız ile gerçekleştirilen bu tür toplantıların Pamukkale Teknokentimizin farkındalığı ve yazılım ihracatı alanında çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.