PAÜ

Geleceğin Diş Hekimleri Beyaz Önlüklerini Giydiler

Pamukkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin düzenlediği 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni ve Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleşti.

PAÜ öğretim görevlisi Öztürk, Serinhisar için başvuru yaptı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Öğretim Görevlisi Yaşar Öztürk, Serinhisar Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Pamukkale Üniversite öğrencileri Anıtkabir ve TBMM’yi ziyaret etti

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hukuk Fakültesi’nde Parlamento Hukuku dersi alan öğrenciler, Ankara’ya giderek, Anıtkabir ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) ziyareti gerçekleştirdi.

PAÜ, Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın’ı Ağırladı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen Dünya Düzeni ve Türkiye adlı söyleşinin konuğu AK Parti İnsan Hakları’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın oldu.

PAÜ’de “Dünya Düzeni ve Türkiye” söyleşisi düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi’nde AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın’ın anlatımlarıyla söyleşi düzenlendi.

PAÜ Hastanesinde Dünya Prematüre Günü Kutlandı

Prematüre bebeklerin yaşama tutunma mücadeleleri, aileleri ve kendilerinin yaşadığı zorluklara yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla her yıl 17 Kasım’ da Dünya Prematüre Günü kabul edildi.

PAÜ’nün iki ismi bilim kurulu üyeliklerine seçildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin iki öğretim görevlisi iki farklı bilim kurulu üyeliğine seçildi.

4. Ulusal Ceviz Sempozyumu PAÜ ev sahipliğinde düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen 4. Ulusal Ceviz Sempozyumu, sektör temsilcileri ve konunun uzmanlarını bir araya getirdi.

PAÜ’de Probleme Dayalı Öğrenim Çalıştayı Gerçekleştirildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi tarafından tüm fakültelerde uygulanması planlanan eğitim modeli olan ‘Probleme Dayalı Öğrenim’ Çalıştayı gerçekleştirildi.

PAÜ Rektör Yardımcı Prof. Dr. Atar’dan uluslararası bir başarı daha

Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, “Web of Science” tarafından verilen Dünya’da En Çok Atıf Alan Araştırmacı ödülünü kazanarak uluslararası bir başarıya daha imza…

Kudüs’ün önemi ve Filistin gerçeği Denizli’de konuşuldu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) tarafından düzenlenen ‘Kudüs’ün Önemi ve Filistin Gerçeği’ adlı etkinlik düzenlendi.

Paü'de Tarihe geçmiş Türkler anıldı

Pamukkale Üniversitesi’nde (PAÜ)'de, Cumhuriyetin 100. yılında adını tarihe yazdırmış Türkler anıldı.

PAÜ'de Atatürk'e özel şiir dinletisi

PAÜ Öğrencileri Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Şiir Dinletileri ve Sunumlar İle Andı.

PAÜ Hastanesi’nde Dünya Diyabet Günü kutlandı

PAÜ Hastanesi poliklinik girişinde düzenlenen 14 Kasım Dünya Diyabet Günü etkinliği düzenlendi.

PAÜ’de ‘Fransız Aydınlanmasının Atatürk ve Cumhuriyet’e Etkileri’ paneli düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde Fransız Aydınlanmasının Atatürk ve Cumhuriyet’e Etkileri’ konulu bir panel gerçekleştirdi.

FutureBio projesi 2024 yılında tamamlanacak

Pamukkale Üniversitesi’nin yürütücüsü olduğu FutureBio Projesi, 5-10 Kasım 2023 tarihleri arasında İtalya'da gerçekleştirildi.

PAÜ’de ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Organ Bağışı’ etkinliği gerçekleştirildi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası çerçevesinde ‘Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Organ Bağışı’ adlı etkinlik düzenlendi.

PAÜ’nün Akademik Yıl Açılış Dersini TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş Verdi

Pamukkale Üniversitesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Açılış Töreni TBMM Başkanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un teşrifleri ile verilen ilk ders ile gerçekleştirildi.

Atatürk ve Beden Dili konulu söyleşi gerçekleştirildi

Pamukkale Üniversitesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü Anma Etkinlikleri çerçevesinde Turizmde İletişim dersi kapsamında "Atatürk ve Beden Dili" konulu söyleşi düzenlendi.

Yüksek sesle çınlama önlene bilinir

Kulak çınlamasının bir hastalık habercisi olabileceğini ve sebebinin mutlaka araştırılması gerektiğini söyleyen Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ifade etti.

PAÜ Akademik Yılı Açılışı gerçekleşti

Pamukkale Üniversitesi’nin Akademik Yılı Açılış Töreni, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

PAÜ'de "Cumhuriyetin Kazanımları" etkinliği

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde "100.yılında Cumhuriyet ve Kazanımları" konferans düzenlendi. Konferans, Prof. Dr. Umut Karabulut tarafından verildi.

Eğitim Fakültesi 10 Kasım'da Atatürk'ü andı

Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi 10 Kasım Gazi Mustafa Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85.yıl dönümü vesilesiyle anma etkinliği düzenledi.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sosyal Güvenlik’’ Konulu Panel Yapıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF)’nde “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Sosyal Güvenlik’’ konulu panel gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi’nde Atatürk sevdiği şarkılarla anıldı

Pamukkale Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 10 Kasım’a özel program düzenledi.

PAÜ, Ata'sını saygıyla andı

Pamukkale üniversitesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85.yıl dönümü nedeniyle PAÜ rektörlüğü önünde anma töreni düzenledi.

PAÜ'de topluluklar etkinliklerini sürdürüyor

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Araştırma Gelişme Topluluğu “Kariyer Sohbetleri” kapsamında, ÇİMSA yetkililerini Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda ağırladı.

Çameli MYO'dan "Cumhuriyet" Konferansı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Çameli Meslek Yüksekokulu (MYO)’nda “100. Yılında Cumhuriyet” etkinliği düzenlendi.

PAÜ'de madde bağımlılığı etkinliği düzenlendi

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Bekilli Meslek Yüksekokulu’nda (BMYO) “Madde Bağımlılığı Farkındalık” etkinliği, Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından düzenlendi.

Bakan Ersoy, PAUTERM’i ziyaret etti

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Termal Rehabilitasyon Merkezi (PAUTERM)’ni PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan eşliğinde ziyaret etti.