ŞAMPİYON TAKIM ŞAMPİYON HOCA

ŞAMPİYON TAKIM ŞAMPİYON HOCA

2023-2024 sezonunda Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek 3 takımdan birisi olan Yeşil Çivril Belediyespor’da büyük sevinç ve heyecan yaşanıyor.

2023-2024 sezonunda Denizli’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek 3 takımdan birisi olan Yeşil Çivril Belediyespor’da büyük sevinç ve heyecan yaşanırken Teknik Sorumlu Fikret Ozan Özdemir sezon başında belirlenen hedefe ulaştıkları için çok mutlu ve gururlu olduğunu söyledi.  

 

2022-2023 sezonunda BAL hedefi ile yola çıkan ve BAL temsilcisi Güreller Lojistik Yeşilçınarspor’u baraj maçında güzel bir oyun ve mücadele ile 2-1 mağlup ederek tarih yazan Yeşil Çivril Belediyespor’da başarının mimarlarından Teknik Sorumlu Fikret Ozan Özdemir omerbeyazoglu.com'a özel açıklamalarda bulundu.

HOCAM BU HİKAYE NASIL BAŞLADI? 

“Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında başlattığımız hikayenin sonunu şampiyonlukla getirdiğimiz için çok mutluyum.

Aslında koskoca bir ilçenin emeği var. Hemen hemen her maça gelen taraftarımızın emeği var. Uzun çok uğraş verdiğimiz sezonun hikayesinin de şampiyonlukla sonuçlanması tabi ki en güzel şey. Kupamız tüm ilçeye hayırlı olsun”

BAŞARI NASIL GELDİ?

“Başarının sırrı inatla çalışmak. Doğru ve disiplinli çalışmak diyebilirim. Burada tabi ki oyuncularımın da çalışmaya azimli olmaları çok önemliydi. Çünkü fikstür uzun en favori gösterilen takım da bizdik. Hemen hemen tüm rakiplerimiz bizden puan alabilmek için oynuyorlardı. Bizimse bunları çözebilecek kurguları ve rakibin senaryolarını çalışmamız gerekiyordu. Sahada oyun kurma çeşitliliğimizi arttırmamız gerekiyordu. Bunları da yapabilmenin ve geliştirebilmenin tek yolu çalışmaktı. Sonunda da karşılığını aldık ve Şampiyonluk geldi”

PLAY OUT MAÇI GÜNÜNÜ ANLATIR MISINIZ?

“Müthiş bir maç günüydü. Saha zemin özelliklede maçın saati her şey finale uygundu. Dersimize çok iyi çalışmıştık ve sahada da bunları en iyi şekilde yapmayı bekliyorduk. Oyuncularımızla yönetim kurulumuzla  teknik heyetimizle maçtan bir gün önce toplantı gerçekleştirdik. O gün çok güzel bir inanmışlık duygusu ve motivasyon ortaya çıktı. Tüm bunlar birleşince de maç günü kupayı kaldırmak bize nasip oldu”

BUNDAN SONRAKİ HEDEFLERİNİZ NELERDİR?

“Bundan sonraki hedeflerim her zaman daha iyiyi isteyen kendini geliştiren eksiklerini gidermeye çalışan bir antrenör oldum. Bulunduğu takımını bir adım öne taşımak isteyen bir antrenör oldum. bundan sonrasında da bu felsefem değişmeyecektir. Antrenörlüğe başladığım ilk günkü heyecanım isteğim nasılsa hala o heyecan ve istek var hatta daha da fazla diyebilirim. Bundan sonrasında da başarılarla dolu güzel bir kariyerim olsun istiyorum”