Sarayköyspor evinde rakip tanımıyor

Sarayköyspor evinde rakip tanımıyor

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Bölge 3. Grup’ta mücadele eden Sarayköyspor, evinde ağırladığı Kemerspor’u 3-2 mağlup etti.

Evinde çıktığı iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Sarayköyspor taraftarlarına sevinç yaşattı.

Sarayköyspor BAL’ın 4. hafta maçında sahasında Kemerspor’u konuk etti.  Maça hızlı başlayan Sarayköyspor 3. dakikada Sezer Yenigün’ün kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Sarayköy ekibi Berk Saraç’ın 22. dakikada attığı şık vuruşla topu ağlara göndererek farkı 2’ye çıkardı.

Konuk ekip Kemerspor bu gole 29. dakikada Yusuf Duman’ın ayağından bulduğu golle yanıt verdi. İlk yarı 2-1 Sarayköyspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Sarayköyspor Berk Saraç’ın 49. dakikada attığı golle farkı 2’ye çıkardı. Kemerspor, 88. dakikada Behzet Görmüş’ün attığı golle durumu 3-2’ye getirdi.

Maçın kalan kısmında gol olmayınca Sarayköyspor maçı 3-2 kazandı. Evinde oynağı 2 maçta 6 puan toplayan kırmızı siyahlı ekip ligdeki iyi gidişini sürdürdü.  Sarayköyspor ligde 3. sıraya yerleşerek puanını 8’e yükseltti.

Sarayköyspor’u deplasmanda ve evinde oynadığı maçlarda yalnız bırakmayan ve desteğini takıma hissettiren Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti. Taraftarlarla ve futbolcularla galibiyetin sevincini yaşayan Başkan Özbaş, “ Sarayköyspor’umuz lige çok iyi başladı. Takımımızın gidişatından dolayı çok mutluyuz. Sarayköy Belediyesi olarak takımımızın her zaman yanındayız” dedi.