Sema Silkin’den Aygören’e ziyaret

Sema Silkin’den Aygören’e ziyaret

CHP’nin listesinde 3. Sırada yer alan Gelecek Partisi kontenjanından bulunan Sema Silkin Ün, Ali Aygören’i ziyaret etti. 

Genel Seçim çalışmaları tüm aday ve partilerde devam ediyor. CHP’nin Gelecek Partisi kontenjanıyla listeye giren ve 3. Sıra milletvekili olan Sema Silkin Ün, iş insanı ve siyasetçi Ali Aygören’i ziyaret etti. Ün’ün, Denizli siyasetinin önemli isimlerinden olan Ali Aygören’i ziyaret etmesi gündem oldu. . Aygören’i evinde ziyaret eden Ün ile Aygören’in görüşmesi samimi bir ortamda gerçekleşti. Siyasi yaşamından ve tecrübelerinden bahseden Aygören, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Denizli siyasetine damga vurmuş insanların böyle zamanlarda hatırlanmansın tecrübe aktarımının önemine işaret etti. 

Ali Aygören, Ün hakkında ithal aday olarak görmediğini söyledi. Aygören, “Ailesini çok iyi tanırım. Kamuoyunda bahsedildiği gibi ithal aday olarak görmüyorum. CHP ve seçmeni de kendisini çok fazlası ile benimsedi. Sema hanımı da tanıma fırsatı bulduğum için çok mutluyum. Kendisine çıktığı yolda başarılar dilerim. Seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  

Ziyaret sorasında açıklamalarda bulunan CHP Denizli Milletvekili Adayı Sema Silkin Ün, “Denizli ve ülkemiz özelinde baktığımızda, ailesinden ve sevdiklerinden, hatta gençliğinden vaz geçecek varını yoğunu ortaya koymuş önemli siyasetçilerimiz mevcuttur. Denizli Belediyesi Önceki Dönem Başkanlarımızdan Ali Aygören de bunlardan biri. Denizli’ye yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.