SEVGİMİZİ HERKES GÖRDÜ

SEVGİMİZİ HERKES GÖRDÜ

Başkan Güngör: Pamukkale Türkiye Yüzyılı'na Hazır

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör Pamukkale İlçe Başkanlığının düzenlediği iftar programına katıldı.  AK Parti MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel,Pamukkale Belediye  Başkanı Avni Örki, İl Yönetimi, Pamukkale İlçe teşkilatı  programa katıldı


Programda konuşan Başkan Güngör Cumhur İttifakına güveni ve desteğinden dolayı Pamukkale halkına teşekkür etti.


Başkan Güngör: Kıymetli Pamukkale'li  kardeşlerim iftar programına göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Sizlerle bir arada olmak heyecanımıza heyecan, umudumuzu umut kattı.  

Sevginizi herkes gördü

Değerli hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız Pamukkale'yi seviyor, Cumhurbaşkanımız Denizli'yi seviyor, Cumhurbaşkanımız Türkiye'yi seviyor.
Sizler de bugüne kadar Cumhurbaşkanımızı sevdiniz bağrınıza bastınız ve bugün burada bir araya gelerek sevginizi inancınızı herkese gösterdiniz. Bugün burada teröre ses çıkarmayanlar mesajını aldı. Bugün Türkiye Yüzyılı vizyonundan uzak olanlar mesajını aldı. Ben inanıyorum ki sizler 6'lı masanın da 7'li masanın da planını bozacaksınız.  Çünkü bizler biliyoruz ve görüyoruz ki sizlerin teveccühü bizlere enerji veriyor. Güç veriyor. Sandıklar dan aldığımız mesaj bizlere umut oluyor.

Sandık Başkanlarımız gurur kaynağımız

Pamukkale ilçemizin sandık başkanları bizim gurur kaynağımızdır. Sandıklara hep birlikte sahip çıkacağız. Milli iradeyi koruyacağız.
AK Parti vermiş mücadele ile sandıkları korumuş ve seçim güvenliğini sağlamıştır.

Masa siyaseti değil saha siyaseti

Ben Karşıyaka da büyüdüm. Pamukkale'yi sokak sokak bilirim. Biz masa siyaseti yapmıyoruz. Siyaset masada değil saha da yapılır. İstedikleri kadar masa kursunlar o masalar 14 Mayıs günü Pamukkale'nin iradesiyle Denizli'nin iradesiyle Türkiye'nin iradesiyle dağılacaktır. Onlar hesap peşinde oldular bizler gönüllere dokunma peşinde olduk.  Siyaseti insanların gözünü boyamak isteyenler gibi olmadık.

Seccademiz Şükür namazımız için hazır

Seccade üzerine basıp fotoğraf çekilenler, şunu bilsin ki biz seccadelerimizi 15 Mayıs sabahı şükür namazı için hazırladık. Pamukkale olanı biteni görüyor. Kim nerede kimin yanında görüyor. Birileri terör örgütlerine hayır diyemeyenlerden medet umuyor. Fakat halkımız Cumhurbaşkanımız duruşunu görüyor. Onun mücadelesini ve kararlılığını görüyor. Pamukkale bugüne kadar hep Cumhurbaşkanımızın yanında oldu. 14 Mayıs'ta da yanında olacak ve Türkiye Yüzyılının inşası için iradesini ortaya koyacak.


Anketler ne derse desin Milli irade son noktayı koyacaktır.

Bazı anketler yapılıyor bir algı yönetilmek isteniyor. Ben buradan açıklıyorum. AK Partimizin oyu %43'dür. Cumhurbaşkanımızın oyu %53'dür. Bizim amacımız bu oy oranını daha yukarılara 60'lara taşımaktır. Bizler biliyoruz 14 Mayıs'ta sevinç gözyaşları ile meydanları dolduracağız. Bizler biliyoruz Milletimiz 14 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı yeniden seçecek ve Cumhur İttifakı meclis çoğunluğunu sağlayacaktır.  İfadelerini kullandı.