“Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum”

“Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum”

ING Basketbol Süper Ligi 27. Haftasında Gaziantep Basketbolu deviren Merkezefendi Basket’te Koç Zafer Aktaş açıklamalarda bullundu.

ING Basketbol Süper Ligi 27. Haftasında Merkezefendi Basket, evinde ağırladığı Gaziantep Basketbol’u 95-91’lik skorla yenmeyi başardı. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmada son saniyeler nefes kesti. Ligde 5 maçtır yenilen Merkezefendi’de bu galibiyet can suyu oldu. Maçın ardından basın açıklaması yapan Merkezefendi Belediyesi Baş antrenörü Zafer Aktaş, olası bir ikili averajda avantaj sağladıklarını söyledi.

“Olası bir ikili averajda da avantajı elde ettik”

Taraftarın desteğinden memnun olduğunu dile getiren Koç Aktaş, “Öncelikle buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Zor bir süreçten geçti. Maçtan önce de söyledim. 5 maç üst üste kaybettik. Bunların iki tanesi kendi evimizdeydi. Çok kalp kırıcı uzatmalarda kaybettik. Maçın sonunda ilginç şeyler oldu ama 4 sayı ile kazanmayı başardık. Olası bir ikili averajda da avantajı elde ettik. Oyuncularımı kutluyorum. Ribaundlarda sorun yaşamasaydık maçı biraz daha erken kapatabilirdik” dedi.

“Kulübün var olmasında büyük payları var”

Rakibin sert oynadığını eleştiren Aktaş, “Rakibin uzun oyuncusu Egbunu özellikle hücumda inanılmaz agresif oynadı. Ribaundlarda bu bizi biraz rahatsız etti. Ama ben emek veren tüm oyuncularımı kutluyorum. Buraya gelip bizi destekleyen seyircilerimizi de kutluyorum. Bu arada her zaman maddi ve manevi hiçbir şekilde bizden desteklerini esirgemeyen Yukatel firmasına teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Kulübün var olmasında büyük payları var” diye sözlerini sonlandırdı.