“Verdiğimiz bir sözü daha tuttuk”

“Verdiğimiz bir sözü daha tuttuk”

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi’nin ortaklaşa hazırladıkları mesirelik alan projesinde sona geliniyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Osman Zolan, seçim çalışmaları kapsamında Bekilli’de bulundu. Burada Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu hizmetleri yerinde inceleyen Osman Zolan, Zeytinyağı Üretim Tesisi ve son gelinen Bekilli Mesirelik Alanını ziyaret etti. Kısa sürede hizmete girecek olan mesirelik alanla vatandaşlar güvenli piknik yapabilecek.

Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte Bekilli ilçesinden de birçok talep geldiğini anlatan Başkan Zolan, “Biz hiçbir ayrım yapmadan gece gündüz çalıştık ve Bekilli’mize birçok hizmet yaptık. Altyapıdan üstyapıya, atık su arıtma tesisinden içme suyu depolarına, ‘Denizli’mizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik ve Bekilli’mize birçok alanda hizmet ettik” dedi. Bekilli ilçesinin istediği projelerden birisinin de mesirelik alan olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bekilli’mizde vatandaşlarımızın piknik yapabileceği, dinlenebileceği, ailesiyle, eşiyle, dostuyla vakit geçirebileceği bir alan maalesef yoktu. Bu konuda yoğun talep vardı. Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi işbirliğinde içinde bulunduğumuz 25 bin metrekarenin üzerindeki alanda düzenleme çalışması başlattık. Burayı kafeteryasıyla, amfi tiyatrosuyla, yürüyüş yolları ve oyun gruplarıyla insanlarımızın sevdikleriyle dinlenip vakit geçirebileceği bir alan haline getiriyoruz. Bir ay içinde inşallah açılışını yapacağız. Şükürler olsun verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunuz yaşıyoruz.”