YKS SIRALAMASINDA BİLİM KAMPÜS FARKI

YKS SIRALAMASINDA BİLİM KAMPÜS FARKI

Milyonlarca öğrencinin heyecanla beklediği Yüksek Öğretim Kurumu Sınavı (YKS) sonuçları 18 Temmuz Pazartesi günü açıklandı.

Yenilikçi eğitimin benimsendiği Bilim Kampüs Koleji öğrencileri üstün başarı sağlayarak, hedefledikleri puanlara ulaştı. Okul öğrencileri sayısal, eşit ağırlık ve sözel alanlarda üst sıralarda yer aldı.

Üniversite hayali kuran 2 milyon 56 bin 512 öğrenci 18-19 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen YKS’de ter döktü. Milyonlarca öğrencinin beklediği YKS sonuçları 18 Temmuz Pazartesi günü ÖSYM’nin sitesinden açıklandı. Lise dönemi boyunca öğrencilerini üniversite sınavına hazırlayan, Denizli’nin eğitimde öncü okullarından Bilim Kampüs Koleji YKS’de hedefledikleri üstün başarıyı yakaladı.

BİLİM KAMPÜSLÜ ÖĞRENCİLER HAYALLERİNE KAVUŞUYOR

Bilim Kampüs Koleji’nde 9. sınıftan itibaren uygulanmaya başlanılan ve 12. sınıfta yoğunlaşan YKS hazırlık programı ile sıralamada ilk 113’ü yakaladı. 70 öğrencinin dereceye girdiği okulda öğretmen ve öğrenciler 4 yıllık emeğin karşılığını aldı. Eşit ağırlık bölümü öğrencisi Alperen Evren TYT’de Türkiye sıralamasında 113’ncü oldu.

“İYİ Kİ BİLİM KAMPÜSLÜYÜM”

Sınavda üstün başarı yakalayan Alperen Evren, düzenli çalışmanın yanı sıra en büyük avantajının Bilim Kampüs’te eğitim almak olduğunu belirtti. Evren “Bilim Kampüs kendini Denizli’de eğitim alanında kanıtlamış bir okul . Sınava hazırlık döneminde okulun eğitim sistemine ve öğretmenlerimizin hazırladığı eğitim programına çok güvendik. Çalışan bir öğrenci için Bilim Kampüs çok iyi bir avantaj. İyi ki burada okudum, mezun oldum, iyi ki Bilim Kampüslüyüm. Tüm öğretmenlerime çok teşekkür ederim” dedi. 

Tercih işlemleri 27 Temmuz'da başlayacak. Adaylar, tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında yapabilecek. Kolej okul öğrencilerine tercih döneminde danışmanlık hizmeti de sağlayacak.